Transformers 3: Jeg er forpustet...

Transformers 3

08/04-12Jeg er forpustet...
Hvor 1'eren gjorde det, hvor 2'eren så gerne ville men kunne ikke rigtig, så vil denne 3'er endnu mere men kan endnu mindre! Maichael Bay må da lide af storhedsvanvid. Det kan ikke blive stort og vildt nok. Jo større robotterne bliver jo værre bliver det! Der er så mange indtryk så man bliver helt forpustet og slet ikke kan følge med. Man får jo ikke et roligt øjeblik til at sunde sig over alt det der sker. Så mange inputs og så meget information.. ARG!!

Lydsiden fejler igen ikke noget. Forstår simpelthen ikke hvorfor de film ikke er blevet belønnet med oscars for lydredigering og lydmix. Det er jo exceptionelt godt!!

Tror faktisk det er det eneste positive jeg kan hive frem om filmen da jeg mener at det lidt er en hån mod den første film i serien at man vælger at lave en gang makværk på 2 ½ time

Alt i alt er resultatet af Bay's anstrengelser = forvirring, hovedpine og evige spørgsmålstegn om hvorfor man forbinder den første film med en stille og rolig hyggefilm hvor der ikke sker så meget? Eller... Det tænker jeg ihvertfald.. Nok kan jeg lide action meeeeeeen, der er sgu en grænse. Lær af dine fejl Mr. Bay - Grow up, stay calm og gør det bedre næste gang tak!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.