Pans Labyrint: El laberinto del fantastico

Pans Labyrint

21/04-12El laberinto del fantastico
Guillermo del Toro er og bliver en af de største ukronede konger af eventyr og fantasy-genren når det gælder om at portrættere det på det store lærred. Hold nu kæft hvor er det fantastisk at realitet, brutalitet og fantasi kan gå i en højere enhed som det gør her. El laberinto del fauno er Guillermo Del Toros, uden sammenligning, bedste præstation til dato, hvoraf den vandt 3 af de 6 oscars den var nomineret for - smukt!

(Hvis Guillermo Del Toro og Peter Jackson, der instruerede Ringenes Herre-trilogien, sammen kan få det til at køre på skinner som de tidligere har vist at det kan hver for sig, så vil samarbejdet mellem Toro og Jackson uden tvivl blive en massiv succes - tænker her på den kommende film; Hobitten)

Det er fantastisk flot cinematografi og kulisseforholdene er så flot iværksat så man næsten bliver braget tilbage i sæddet. Man glemmer helt det er en spansk-sproget film eftersom det hele bare bid for bid bliver mere og mere interessant og man får mere og mere lyst til at se hvad der mon sker.

Vil lige påpege at den officielle trailer til filmen er en af de allerbedste trailere der er stykket sammen nogensinde efter min mening!

Har kun positivt til overs for denne perle af en film og ikke overraskende udløser det selvfølgelig topkarakter med kryds, bolle og slange og hvad der dertil ellers hører!

6 stjerner

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.