The Avengers: For lidt co-op, for meget individualisme

The Avengers

28/04-12For lidt co-op, for meget individualisme
Hvorfor lave en film hvor alle heltene er samlet så lidt? Det er det spørgsmål jeg sidder tilbage med efter at ha' set dette øresønderrivende brag af en film.

Jeg synes det er lidt synd at der er så få scener hvor alle er samlet og så mange scener med "se-her-hva-jeg-kan" - det har vi set i de film der hver især omhandler vores Avengers-helte. Alt for meget individualisme og alt for lidt struktureret co-op.

Mark Ruffalos Hulk er cool - det er den bedste Hulk efter min mening af de film hvori han optræder. Må sige at han er meget troværdig i sin karakter som Bruce Banner.

Robert Downey Jr. præsterer bedst når vi snakker skuespil, ellers er det jævnt hele vejen rundt.

Effekterne er troværdige og man sidder tilbage og er imponeret over hvor stilsikkert det er udført.

Musikken er desværre ikke noget at råbe hurra for - jeg kan slet ikke huske noget som helst, hvilket man nok ville kunne hvis der havde været noget at bide fast i.

Lydsiden er rimelig neutral - det er hverken godt eller skidt, og jeg savner bedre lydmix der passer til et brag som dette - man kunne godt bruge noget lydmix a la Transformers.

Man er godt underholdt og de 2 timer og 20 min går hurtigt - der sker noget hele tiden og jeg synes det hele er tilforladeligt, men så heller ikke mere end det.

4 stjerner

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.