Yes Man: Yes yes yes!

Yes Man
Film Yes Man
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Yes yes yes!Balrog-of-doom
Var som forventet...Vakkelmyggen
YES MANTopp
Yes til Yes Man!Line090
MEGET dårlighonda walaroo ...
..blob
Kan kun være skidt!Dennis Laursen
Meget bedre end forventetfilmkorn.dk
Indlæg Se alle indlæg (9) Se mere

08/05-12Yes yes yes!
Hvorfor ikke bare sige ja til alt? Tja, why not? Måske finder vi ud af hvad livet virkelig handler om. Vi bør måske ikke lade os styre af morale og etik og hvad man bør og ikke bør. Say yes - be happy!

Det er en pisse sjov film. Hell yeah! Jim Carrey er tilbage i sit absolutte es og der er faktisk rigtig mange sjove episoder hvor jeg igen bliver glad for at han eksisterer. Jeg synes han har haft nogle små nedturer de seneste år, men ja okay, hvem kan lave stribevis af film uden bommerter? Det er nok de færreste.

Det er imponerende hvordan han bare ved hjælp af en forvrænget stemme og en... ja, meget underlig mimik kan gøre navnet på en mainstream energi-drik så sjov at man ligefrem kan grine af det. Kan Jim Carrey det? YES! Og tak, gud, for det, for det er skægt!

Zooey Deschanel er, igen, efter min mening, underlig i sin rolle som Jim Carreys modstykke og det er ikke første gang man ser hende i en lidt spøjs rolle. Gad vide om det er det eneste hun kan spille? Jeg kunne godt tænke mig at se andre sider af hende og gerne lidt flere end vi ser her, hvor hun dog udfolder lidt andre sider af sin kunnen end vi f.eks. så i "The Happening". Carrey og Deschanel er et ret godt co-op. Deres makkerskab er faktisk ret cool og skævt og det fungerer sgu egentlig ret godt!

Jeg siger helt klart ja til YES MAN og alle med en kærlighed til Jim Carrey og hans type humor vil ikke blive skuffet.

4 stjerner

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.