The Dark Knight Rises: Mesterværk

The Dark Knight Rises

24/07-12Mesterværk
Da filmen før dene kom ud var jeg enig med mig selv om at der ikke ville kunne blive lavet en batman film der var lige så god som den. Dette viste sig at være sandt.
MEN jeg sagde også der ikke var nogen batman film der ville være i nærheden af at være så god som den, dette blev jeg så taget for en løgn i mig selv!

Denne film er umådelig genial!
Er man en ægte batman fan der kender alt og alle universer inden for emnet, samt har en fornemmelse om hvordan en batman film skal være med et strej af nyskabelse vil man ikke blive skuffet over denne film.
Den følger batman universet som den burde uden at lade noget vatnisse tegnefilm/ gamle film som batman for ever og batman og robin have nogen som helst indflydelse.

Den fortjener sine anmeldelser på det grundlag at den er nærvepirrende spændene og at man blive ualmindelig overasket over at selv om man ikke føler noget der overgår det forrige aligevel formår at fremlægge alt hvad man forventer, der i blandt en fantastisk slutning som jeg selv samt mange andre mente var en umlig opgave. Dens engelte minus får den dog vis 2 meget grundlæggende prinsipper som måske kan ses gennem finge men blot var det eneste der manglede.

1: Mørke! Batman er kendt for at arbejde i mørket og leve i det. Det gør han måske stadig, men filmen indholdte alt for meget dag for min smag og der virkede ikke særlig batman agtig.

2: en smule overdrivelse med våbene og køretøjer. Her kan jeg med garenti blive bragt til skamme af andres mening, men JEG kender batman som den der ikke bruger et skydevåben vilket han gjorde i sin første scene, måske ikke et dødbringene hvem ved, men netop der skulle det helst blive bekræftet vilket jeg ikke så. Og så virkede hans flyve udstyr lidt for militær hær/krigsfilm agtig. Jeg venter ikke det alt sammen lignet flagemus og batmobil. Meeen man kunne måske godt spare lidt på militæret her.

Med dette er der en ting der kun 3 ting der er helt sikkert!

1: Hvis man elsker en god film må både denne og den forgængere skulle kunne findes i samlingen.
2: man vil nok ikke mere sige a tim burdons og de andre film fra før i tiden er de "rigtige" batman film.
3: Selv om vi nok ikke får flere film, vilket jeg personligt ikke håber, så ved vi at batman will live 4 ever!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.