Tarok: En dansk Hollywood film

Tarok
Film Tarok
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
En dansk Hollywood filmGuffe
En hel fantastisk filmLothar Küter
Heste-Pære !KarlStegger

15/04-14En dansk Hollywood film
Tarok er en ganske udmærket og seværdig film, modsat de fleste medier som blåøjet syntes, at den er både kedelig og triviel. Tarok er både en letfordøjelig og lige-ud-ad-landevejen dansk skåret Hollywood underholdning a la Seabiscuit, som handler om en legendarisk amerikansk vædeløbshest. Sidstnævnte film, er dog af langt,langt højere klasse.

At manuskriptforfatterne Thorvald Lervad og Jesper Nicolaj Christensen så direkte har tyvstjålet slutscenen fra Field of Dreams med Kevin Costner, hvor en kilometerlang kø af langsomt kørende biler, der bugter sig frem for, at aflægge et sidste farvel ved Taroks gravsted, er nok lige en tand for tåkrummende og (u)dansk.

Uden at kende til familien Laursens baggrund og interne konflikter, passer både tidsbilledet og det familiære tidsmønster ganske fint. Om end, naturligvis dramatiseret og med enkelte friheder for optimal dramaturgisk og filmisk gennemslagskraft.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.