Godzilla - 3D: Min helt er tilbage....

Godzilla - 3D
Film Godzilla - 3D
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Min helt er tilbage....Bamsen-Alex
Kæmpemonstre er monster god underh...Bjarke, Filmsk...

21/05-14Min helt er tilbage....
Jeg var spændt som en lille dreng, Filmen udkom i vejle den 15 maj på min fødselsdag og jeg gik og nærmest KIMEDE biografen ned for at være den første til at bestille billetter så jeg kunne komme ind og se den. Og da jeg og min kæreste gik ind og så den fandt jeg ud af 3 ting:

1: Min barndoms film helt er tilbage.
2: Der er nye tider på vej.
3: Min kæreste er vidunderlig.

Det tredje fordi vi kan diskuterer film, og jeg kan det med hende som ingen andre og her kommer så vores fælles konklusion på en film vi ville have haft meget svært ved at anmelde uden hinandens hjælp.

Filmen er FED (og dog).

Jeg blev ikke fjerneste overasket over at finde ud af at det var skaberen af filmen monsters der havde lavet Godzilla filmen da den jo på alle måder mindede om den. Monsters var fed fordi det var et synspunkt på ukendte fiktionerer figurer. Men når man har med the KING OF MONSTERS af gøre så har man nogle forventninger.

Lad starte med de negative sider og lod os for den sags skyld starte med det største problem: ALT FOR MEGET MENNESKER! Er det en monster film eller en katastrofe film vi skal se?
Jeg kom ind for at se Godzilla og hans modstandere ikke for at kigge på drama og langtrukken skuespil (i øvrigt er Olsen overaskende den bedste skuespiller i hele den film).
Det mest relevante ved menneske var faktisk deres militær, men udelukkende på den grundlag at de udviste en slags seriøsitet som jeg ikke helt kan regne ud om den er pyntet på eller det bare er virkelig underspiller. Og selv scenerne med militæret blev langtrukken og ligegyldigt.
Knap så meget menneske, drama og lange forklaringer. MERE monster og kamp næste gang tak.

Det næste er en halv god og halv dårlig ting, nemlig synspunkterne og vinklerne. Det er mega fedt at se det fra menneskets synspunkt hvordan det ville se ud hvis der kom igennem en by, men vi har allerede set det fra det synspunkt og det bør ikke fylde hele filmen selv om det var ualmindeligt flotte billeder, vinkler og monstrene var så ægte at jeg til tider glemte at tænke over realitet og film. Det en svær ballance men japanerne gjorde det med 30 film før og det kan altså godt lade sig gøre at skabe en Godzilla film og mennesker der får den potions opmærksomhed der er nødvendig.

Og nu kommer vi så til det gode: Monstrene.
ALDRIG.... jeg skriver det lige engang til... ALDRIG har Godzilla været federe og mere realistisk. WOW!!!!
Jeg blev ligefrem lykkelig over at se det store brød smadre det hele og hans modstandere var awesome og det var bestemt fedt med nogle nye selv om det også kunne være fedt at se genskabelsen af de gamle (men det kommer vel). Godzilla har aldrig før skræmt mig men denne gang måtte jeg ligefrem side mere tilbage i sæderne så livligt fremtrådte han.

Endelig konklusion:

Filmen er bestemt skabt til 3D i biografen, men den kan bestemt anbefales under ALLE OMSTENDIGHEDER. Jeg er kritisk med mit valg af stjerne pga den alt for korte kamp scene og det alt for store fokus på menneskene. Men filmen var bestemt ikke dårlig. Jeg glæder mig som et lille barn til at se 2eren (sagt af en mand der blev 25 den dag) Og til slut vil jeg gerne citere min kæreste: "Godzilla er forhåbentlig kun en trailer på det der venter os, og jeg glæder mig"

RRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUW!!!!!!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.