Boyhood: Rørende, morsom og tankevækkende.

Boyhood

15/07-14Rørende, morsom og tankevækkende.
Linklater fik held med de to børn han castede. Deres udvikling og engagement i projektet er hjertet af filmen. Og hvis det ikke var nok, ser vi også Patricia Arquette og Ethan Hawke som deres mor og far gennem årene. Selv om de er adskilt, når filmen starter, er vi vidne til de ændringer, hver går igennem i deres eget liv. Dette er evolution, ikke skabelse. Vi får ikke en ny skuespiller på hvert trin, i stedet er vi vidner til transformationer af alle fire.

Et følsomt og tankevækkende mesterværk. Hver dialog er intelligent og bevæger historien fremad, eller giver os en anden synsvinkel. I filmen er der plads til lide og glæde. I sine 166 minnuter, er der ikke et eneste kedeligt minut. Overbevisende præstationer, og der er en scene i særdeleshed, hvor Patricia Arquette bare knuste mit hjerte.

En kommende klassiker og en ´must see film´ på det store lærred. Selvom året endnu ikke er omme, tror jeg næppe, at vi kommer til at blive præsenteret for en mere magisk og storslået filmoplevelse end´ Boyhood.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.