Hvor er de bedste serier

15/11-14Hvor er de bedste serier
Jeg har altid været en filmbuff, men må indrømme at jeg faktisk synes der bliver længere og længere mellem de gode film, men til gengæld kommer der jo flere og flere gode serier, som jeg tror de fleste er enige med mig i.

Jeg har allerede set eller er i gang med en del af de "store serier" som Breaking Bad, Lost, Dexter, Mad Men, Boardwalk Empire, Game of Thrones of den slags, men leder efter mine gode serier, som alle ikke har set, men som er gode.

Og det store spørgsmål for mig er... hvor finder jeg dem henne, hvilken streamningtjeneste har det bedste udvalg af serier? Jeg har læst om de forskellige serier her http://www.stream-tv.dk/ - og hælder nok mest til Netflix på grund af antallet, men det lyder lidt til at HBO har de bedste ? Men hver er heres anbefaling?

20/11-14Hvor er de bedste serier
Hej Filmelsker85

Der er masser af steder på internette du kan finde inspiration til nye tv-serier og film. Selv plejer jeg bl.a. at kigge på http://www.tvtvtv.dk efter nye film og tv-serier. De plejer at være hurtige til at skrive når der er noget nyt og spændende på vej. Held og lykke med din søgning ;-)

23/11-15Hvor er de bedste serier
Hej Filmelsker,

Har du overvejet HBO? Der kan du altså finde rigtig mange gode serier - og de har uden tvivl det største udvalg, når det drejer sig om serier.

Til din liste, vil jeg da anbefale dig at se: Homeland, Vikings - de er virkelig gode efter min mening. På Netflix kan du også finde den nye "Narcos" serie - den sparker altså også røv, og glæder mig rigtig meget til sæson 2 = )

God fornøjelse

/John

30/06-16Hvor er de bedste serier
Jeg har også lige set Narcos, Den er helt sikkert værd at se. Lige nu er jeg i gang med at se The american på Netflix. Den er også ganske fonuftig, selvom det bliver lidt af de samme i de seneste sæsoner.

mvh
Jens
http://www.positivt.dk

30/06-16Hvor er de bedste serier
Hvis man kun har Hollywood som endestation, ja så er der langt mellem de gode film. Udvider man sine filmgrænser, så vil man nok opdage, at der er en "verden udenfor". Nu kender jeg ikke din personlig smag, så min kommentar skal forstås sådan overordnet.

Serier er fyldt med kvalitet. Der tages flere chancer. Har man tålmodighed til 5-7 sæsoner næsten hver gang, jamen så er det nok den vej man skal satse på.

30/06-16Hvor er de bedste serier
Hvad har det med min top 5 at gøre?

Jeg understreger, at filmmediet i sig selv ikke er død. Søger man kun tilfredsstillelse i agurketiden (aka sommerblockbusters) så kan jeg godt se de fleste vil stampe i jorden og brokke sig over "det samme". Men det er jo kun lille udsnit af film markedet. Kvaliteten FINDES. Det er min pointe. Selvfølgelig findes der dårlige ikke-amerikanske film, ligeså vel som der findes elendige tv-serier.

30/06-16Hvor er de bedste serier
Hvis du ikke selv kan regne det ud, gider jeg sgu ikke forsøge at forklare dig det snuske;-)

30/06-16Hvor er de bedste serier
Jeg har altid haft et ønske om at være tankelæser :)

30/06-16Hvor er de bedste serier
Så må du gennem en kønsskifteoperation:-P

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.