Hvilken tablet til film?

27/11-14Hvilken tablet til film?
Hej alle sammen,

Sagen er den, at jeg snart skal på ferie i Spanien (i bil), hvor jeg gerne vil se en masse film på vejen for at fordrive tiden. Jeg har en gammel iPad 2, som ikke fungerer særlig godt efter en vandskade. Derfor vil jeg gerne have en ny tablet, som har god billedkvalitet, kan holde strøm i mange timer og som er nem at håndtere.

Jeg har kigget på testen her: http://testguro.dk/bedste-tablet/ - De kårer iPad Air som den bedste tablet, men der står ikke noget om, om den også er god til film.

Derfor håber jeg at høre fra nogen, som har gode erfaringer med en tablet, som er god at se film på.

27/11-14Hvilken tablet til film?
Svaret er ingen. Film skal sgu ikke ses på tablets....!

Men lad mig komme med et alternativ. På længere ture er jeg personlig vild med podcasts, og der leverer drengene fra 'The Nerdist' altid. Jeg nævner dem, fordi de tit har skuespillere og andre filmpersonligheder inde i studiet. Episoden med J.J. Abrams er eksempelvis rigtig god, og forleden hørte jeg den med Willem Dafoe, som virkelig også var et spændende bekendtskab.

04/12-14Hvilken tablet til film?
Hej Filmfyr

Sagen er den, at ham Martin der har "testet" de forskellige tablets på Testguro ikke rigtigt tester dem (hvorfor har du i øvrigt stjålet hans profilbillede fra Google+? Man fristes jo til at tro at i er én og samme person? I hedder også begge Dyrhøj til efternavn - hmmm..).

Jeg vil råde dig til at kigge på nogle af de mange RIGTIGE tests der findes hos blandt andet Tænk, Råd & Rön og Stiftung Warentest. Mange af deres tests foretages af ICRT, som er et europæisk testlaboratorium, hvor produkterne rent faktisk testes og vurderes ud fra nogle almene kriterier.

Her er et godt sted at starte:
http://taenk.dk/test/tablets-ip...oid-og-windows

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.