Pinligt Scope!

05/01-15Pinligt Scope!
Sig mig lige engang hvad foregår der på Scope redaktionen? Det er nu over en uge siden jeg bad jer om at forholde jer til at folk bare bruger siden til at reklamere for sig selv. I sletter jo intet? Senest i eftermiddags (en desperat ejendommægler). Ikke et kvæk fra jer og det hele sejler......så må vi jo prøve igen:

(Fra d. 28. December)
"Sidst jeg var inde, så jeg flere ligegyldige indlæg herinde som intet har med film at gøre. Bla. dette hvor der linkes til bilopladere og gudhjælpmeme om der ik' også spørges efter en låsesmed.

Hvorfor rydder redaktionen ikke op på deres side? Man overvejer jo om der overhovedet er en redaktion der kigger med?

et par uger før havde en fyr der kaldte sig FilmFyr (hvorfor ved jeg ikke) postet et ligegyldigt indlæg om tablets og blev oven i købet busted i kun at være ude på at reklamere for sig selv. Det har også fået lov til at blive stående kan jeg se.

Det er fandme for slapt Scope."

09/01-15Pinligt Scope!
Iøvrigt, "Vintersøvn" og "Levithan" har fået fem hjerter af Politiken, ikke fire

Try just a tiny bit harder

10/02-15Pinligt Scope!
Hej Mirza og Svendsen

Tak for input. Der har på Scope været uklarhed omkring moderatoransvaret i brugerdebatten. Dette burde der være styr på nu. Stjerneangivelserne er nu rettet og der er slettet indlæg om 'bilopladere'. Indlægget om tablets handler om, hvilke tablets der er bedst til at se film på. Det synes vi der er plads til på et filmsite. Indlægget var tilmed kategoriseret som 'off-topic'.

Hvis nogen skulle have lyst til at være moderator herinde og være med til at sikre en god debat, som skriv gerne til mikkel@scope.dk.

Mvh Mikkel, Scope

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.