Klovn Forever: Bedre end etteren

Klovn Forever
Film Klovn Forever
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Kvabsede klovne.Wayne
Bedre end etterenfilmkorn.dk

24/09-15Bedre end etteren
Det er allerede 5 år siden at Frank og Casper fik os til at krumme tæer over pearl necklaces, usmagelige penisbilleder og beskidte pegefingre i den første spillefilm om de to sociopater og venner, der på kanoturen "tour de fiss" prøvede at overbevise Mia om Franks faderegenskaber.

5 år er gået. Frank er blevet far endnu engang, og Casper er om muligt blevet endnu mere egocentrisk end tidligere. Hvor Frank står midt i en konstellation af kone, bil og barnevogn, er Casper en fri fugl. Faktisk så fri, at han beslutter sig for at smutte til Los Angeles og skabe sig en karriere derovre.

Frank må gøre noget, for han vil ikke miste Casper. Mod Mias vilje tager han til L.A. for at blive genforenet med sin såkaldte bedste ven.

Historien i "Klovn: Forever" virker en anelse mindre konstrueret end den første film, som manglede lidt af det spontane, autentiske præg, der kendetegnede tv-serien.

Læs hele anmeldelsen på:
http://www.filmkorn.dk/anmeldel...vn-forever/454

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.