The Guest: John Carpenter genopstod

The Guest

02/12-15John Carpenter genopstod
Fremragende homage til 80'erne og et af de mest vellykkede eksempler på "old school" actionfilm. De danske anmeldelser er meget misvisende, men hvis man intet har tilovers for en primitiv, 80'erne actionflick, så burde man nok have holdt sig væk til at begynde med. Sublim atmosfære og Dan Stevens er helt forrygende i rollen. Helt igennem underholdende actionbasker.

8/10

03/12-15John Carpenter genopstod
Jeg sad hele filmen og tænkte, hvem er det nu, han er? Og så var det først bagefter, jeg slog Stevens op og sagde WTF, er det ham fra Downton Abbey?! Han har godt nok et anderledes udtryk her.

Jeg er ikke helt så højt i karakter, men grundlæggende enig: Velfungerende actionthriller på den lidt overdrevne måde.

03/12-15John Carpenter genopstod
Nemlig. Det lover godt for Dan Stevens og han var virkelig vild her.

Jeg er begejstret for at vi omsider har fået en yderst vellykket homage til 80'erne når film som Expendables (m.fl) var noget værre bras.

04/12-15John Carpenter genopstod
Jeg er nok også grundlæggende enig i hvad du skriver, selv om jeg "kun" smider de 7/10 efter den.

Jeg skrev sådan her til Tommy om den:

Det kan være svært at afgøre om instruktør Adam Wingards gammeldags spændingsfilm, er en gennemført pastiche fra en svunden tid, hvor instruktører som John Carpenter kunne stå bag en sådan film her (inklusiv musikken), eller om den bare er komplet uigennemtænkt, mangelfuld og kvalitativ tvivlsom. Uanset, så er den i hvert fald ret underholdende, sine steder sjov og endda en anelse spændende. Samtidig er Dan Stevens herlig gennemskuelig som semicharmerende ”gæst”, man aldrig tvivler på vil sine værter det skidt.

04/12-15John Carpenter genopstod
Jeg har ikke glemt den Adis og vender tilbage med en anmeldelse, når den er set!

04/12-15John Carpenter genopstod
Jeg venter spændt. Jeg elsker virkelig denne og lige for tiden synes jeg der er fede 80'er film. "It Follows" var også forrygende!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.