Star Wars: The Force Awakens - 3 D: KRAFTEN ER TILBAGE (in...

Star Wars: The Force Awakens - 3 D

18/12-15KRAFTEN ER TILBAGE (ingen spoilers)
Star Wars: The Force Awakens er endelig kommet! Den har en håndfuld af de gamle karakterer med, mest med Han Solo og Leia Organa. Den har også nogle nye karakterer med, som jeg synes var rigtig gode, blandt andet Daisy Ridley som Rey, og John Boyega som "stormtrooperen" Finn.

Hvor er Luke Skywalker? Helten fra den oprindelige trilogi er forsvundet, samtidig med at en ny trussel kaldet "The first order" er opstået fra det gamle imperium. Det er nu op til den nye modstandsbevægelse, at få oprettet ro og orden i galaksen...

Jeg synes filmen havde et rigtig godt tempo, og der var ingen scener hvor man begyndte at kede sig. Filmen er fyldt med spændende actionscener, gode "rumkampe" og fantastiske lyssværdsdueller, og den har faktisk humor. Det føltes virkeligt som om, at man var i en "fjern, fjern galakse".

Jeg var lidt nervøs, da jeg gik ind til filmen. Blandt andet for om de gamle legendariske karakterer, som Han Solo og Luke Skywalker, stadig ville fungere. Men da filmen var færdig, var jeg slet ikke i tvivl. Harrison Ford leverer en af sine bedste præstationer i mange år, og han bringer stadig de hurtige og friske replikker til Han Solo. Luke Skywalker blev omtalt, som en gammel legende, nærmest som en myte, hvilket jeg bare elskede.

De nye karakterer var også RIGTIG gode. Daisy Ridley var fantastisk som Rey, og havde rigtig god kemi, med Finn spillet af John Boyega, som også var rigtig god. Poe Dameron var en af mine yndlingskarakterer i hele filmen, men jeg synes at man desværre så for lidt til ham. Adam Driver som skurken Kylo Ren, var også rigtig god og bragte noget truende men også lidt noget sårbart til hans karakter.

Uden at sige for meget, så synes jeg personligt at slutningen i filmen, var en af de bedste slutninger ud af alle seks Star Wars film. (Ingen joke) Den giver virkelig en følelse af håb på trods af de mindre gode ting, som sker i filmen. Derudover bliver der også tilføjet et lille Plot-twist om Kylo Ren, som giver en ny side om hans karakter.

Man kan måske sige, at den minder for meget om den første Star Wars film i nogen dele af handlingen. Men hvis man ser "The Force Awakens" som en selvstændig film, og bare nyder at være tilbage i universet, så betyder det ikke så meget.

Det var også rigtig godt at se J.J Abrams bruge rigtige effekter og modeller, og han brugte ikke så meget CGI, som der fx var i episode 1, 2 og 3. Derudover var det også rigtig fedt at høre John Williams (komponisten) originale soundtrack, og det var svært ikke at blive emotionel.

Star Wars: The Force Awakens er alt i alt en rigtig god film. Måske en af de bedste Star Wars film? Det vil tiden vise. Jeg giver filmen 6/6 stjerner. Kort sagt: STAR WARS IS BACK!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.