Velkommen Mr. Chance: Mesterlig

Velkommen Mr. Chance
Film Velkommen Mr. Chance
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
MesterligAB
Being ThereAnonym

07/01-16Mesterlig
Enestående film og første gang jeg ser den. Fantastisk historie om den småtbegavede gartner (Peter Sellers) hvis infantile tankegang og iagtagelser bliver forvekslet med dybe politiske metaforer blandt politikerne. Det danner ramme for en herlig, underfundig og spydig fortælling, som på intet tidspunkt bliver hverken belærende eller politisk korrekt. At caste Peter Sellers i sådan en rolle er en genistreg men det er i høj grad en instruktørmæssig bedrift. Smukt smukt manuskript og fænomenal slutscene. Hører absolut blandt mine favoritfilm.

10/10

07/01-16Mesterlig
Åh ja, den må jeg snart se igen. En overraskende atypisk men yderst værdig afsked med Sellers - den sjoveste mand der nogensinde har levet.

08/01-16Mesterlig
Det er dæleme længe siden, jeg har set den, men jeg husker den også som fremragende. Af Hal Ashby er det absolut også værd at se "Harold and Maude", hvis I ikke har været omkring den - en komedie så sort, at mange kritikere blev fornærmede, da den i sin tid kom ud.

08/01-16Mesterlig
HaM kan jeg også anbefale!

08/01-16Mesterlig
Den er skrevet bag øret, Car. Og lyder godt med sort humor.

Edit: kan se den fås på blu ray.

09/01-16Mesterlig
jeg var desværre ikke så glad for being there, men harold and maude, the last detail og coming home er alle film i en klasse for sig selv. ligesom ashby

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.