The Hateful Eight: The H8tful Tarantino

The Hateful Eight

09/01-16The H8tful Tarantino
The Hateful Eight er Quentin Tarantino's nyeste film, og har Samuel Jackson, Kurt Russel og Jennifer Jason Leigh i hovedrollerne. Tidligt i filmens produktion, blev det oprindelige manuskript faktisk offentliggjort på Internettet, men Tarantino besluttede (heldigvis) at lave filmen alligevel.

Det her er en TYPISK Tarantino film, med iskold dialog, masser af vold og en lang spændingsopbygning. Næsten hele filmen foregår i en hytte, hvor otte mennesker er samlet, og hvis man kender Tarantino's film, så ved man nok at det ikke ender så godt. Det bliver desværre lidt langtrukkent nogle gange, og jeg mener at Tarantino kunne have forkortet sin film med måske 20 minutter, så havde det nemligt været perfekt.

Jeg synes filmen var rigtig god, fordi Tarantino brugte lang tid på at opbygge nogle af scenerne. Specielt en scene hvor Samuel Jackson fortæller om noget, som skete i fortiden, var VIRKELIG god. Hele filmen er bare fyldt med dialoger, og for det meste er det rigtig underholdende (takket være nogle rigtig gode skuespillere, specielt Samuel Jackson som var rigtig god i filmen).

Noget som filmen også gjorde rigtig godt, var benyttelsen af stedet. Man føler virkelig at man er i hytten, og man begynder nærmest at fryse, når de er ude i snestormen.
 Soundtracket var også rigtig godt, og det gjorde blandt andet, at det blev meget intenst, og man fik en slags krimi-stemning.

Alt i alt er The Hateful Eight en god film. Den er ikke lige så god, som Inglourious Basterds eller Django Unchained, og nogle af karakterene var ikke lige så mindeværdige, som i nogle af Tarantino's andre film. Selvom det, var det rigtig fedt at se The Hateful Eight og jeg mener bestemt at det er en film, som er værd at se i biografen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.