Deadpool: Superhelt med humor

Deadpool

28/02-16Superhelt med humor
Deadpool er den nyeste Marvel-film, og denne gang skuffer det populære filmselskab heller ikke, med at lave underholdning med god kvalitet.

En af de ting jeg kunne lide i filmen var selve Deadpool's karakter. Ryan Reynolds gør det rigtig godt som den humoristiske superhelt, og der bliver i hvert fald ikke sparet på alle de sjove jokes. Det kan nogle gange være et problem i filmen, men for det meste ender det bare med at man begynder at grine. Det er helt sikkert en af de sjoveste superheltefilm nogensinde, og det var bare fedt at se.

Actionscenerne var også meget underholdende og også godt filmet. Filmen var bare rigtig godt instrueret og gennemtænkt. Det var også en meget voldelig superheltefilm og det virkede netop rigtig godt, synes jeg. Filmen har også en meget simpel handling efter min mening, og det kunne jeg også godt lide, fordi det netop er Deadpool's karakter som har fokusset.

Filmen har også rigtig mange referencer til andre film, og nogle gange taler filmen endda selv til publikum. De fleste gange var det sjovt, men nogle gange var det måske lidt for meget, hvor man tænkte: okay, kom tilbage til filmen.

Derudover var underteksterne godt nok ikke så gode. Nogle gange blev de omformulerede, så de blev mere "danske", og nogle gange gav det ingen mening at Deadpool begyndte at nævne danske ting. Undertekster skal gøre en film lettere at forstå, og ikke det modsatte.

Hvis man ser bort fra det, så var Deadpool en rigtig underholdende film, som jeg godt kunne anbefale.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.