Star Wars: Episode II - Klonernes angreb: Attack of the CGI

Star Wars: Episode II - Klonernes angreb

09/04-16Attack of the CGI
Star Wars: Attack of the Clones kom ud i 2002, og er den anden film i Prequel-trilogien i den populære filmsaga Star Wars.

Der var sikkert rigtig mange fans, som blev skuffet over The Phantom Menace, og de utilfredse fans, måtte nok gå skuffede hjem igen efter denne film. George Lucas fortsætter sin stil med masser af CGI og måske endda mere end forgængeren. Hvis man kigger i ekstramaterialerne om filmens produktion, er det næsten skræmmende hvor mange computereffekter der blev brugt. Det føles bare rigtigt kunstigt at se på når man ser filmen, og det er faktisk svært ikke at blive distraheret af alle effekterne.

Et andet problem i filmen er dialogerne. De virker bare kedelige og uinteressante, og der er ikke rigtig noget spændende der bliver sagt. Faktisk er det nogle gange sådan at karaktererne skal fortælle noget til publikum, bare for at give vigtige infomationer.

Men hvordan er historien? Den er faktisk meget interessant nogle gange, men den er bare ikke så godt udført. George Lucas er rigtig god til at komme op med gode idéer, men han er bare ikke så god til at udføre dem. En af de bedste scener i hele filmen er Anakin´s mors død, hvor Anakin bliver så vred at han slagter nogle Tusken Raiders. Det er en virkelig god scene fordi man forstår hvorfor Anakin bliver så vred, og at han langsomt er ved at blive til ond.

Kærlighedshistorien mellem Anakin og Padme deler mange meninger, og det er nok velfortjent. Den føles faktisk meget forceret, fordi at Anakin´s opgave netop er at beskytte Padme, så de bliver faktisk sat sammen. Så næsten halvdelen af filmen går på at de skal et romantisk sted hen og være sammen med hinanden, og det gør at filmen bliver rigtigt langtrukken i midten af filmen.

Derudover er der også nogle forfærdelige øjeblikke i filmen. Blandt andet en scene hvor Jar Jar Binks bliver senator og giver noget vigtigt magt til Palpatine. Der er også flere scener hvor Anakin bliver klam og ubehagelig og det ligner at han vil have Padme lidt for meget.

Men der er også nogle gode og underholdende ting i filmen. Det var rigtigt sejt at alle jedi-riddere kæmpe mod en masse droider, og hele den actionscene er faktisk rigtig underholdende. Soundtracket er igen også rigtig godt i filmen, og som sagt er scenen med Anakin´s mors død, også rigtig god. Og det var igen også fedt at se mere af det fantastisk universet.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.