Jason Bourne: Hvad ser I frem til?

Jason Bourne

02/07-16Hvad ser I frem til?
Juli er sparket igang og storfilmene vælter over hinanden. Personligt er dette filmen jeg ser mest frem til. Bourne er bedre end Bond og håber Greengrass atter leverer varen. Det har været lidt skuffende blockbuster år indtil videre.

Hvilke(n) blockbuster(s) ser I frem til?

02/07-16Intet
!

03/07-16Hvad ser I frem til?
Der er fire store bare denne mdr. BFG, Star Trek, Tarzan, Jason Bourne. Tarzan ser ud til at blive slagtet og den ser også ringe ud. BFG, ja det er jo Spielberg, selvom jeg ikke forventer noget stort. Star Trek, ja det er jo Justin Lin og jeg forventer intet :) Dermed ikke sagt, at det ikke kan blive en fornuftig film. Men ellers kan jeg ikke se, udover Jason Bourne, hvilken film der skal 'gøre det' for mit vedkommende. Fattigt år.

03/07-16Hvad ser I frem til?
!

03/07-16Hvad ser I frem til?
Hvad er forskellen på "ser ikke speciel god ud" og så "dårlig"? Ang. Tarzan, så faldt jeg blot over den kedelige statistik på 35% på RT, hvilket nok ikke kom som den store overraskelse.

Ang Bourne vs Bond, så er det for mig en smule oplagt at sammenligne dem. Ikke at det behøves, men jeg gjorde det alligevel. Jeg er ligeglad med hvor ikonisk Bond er. Det er ikke kvalitetsstempel i sig selv og de langtidsholdbare kvaliteter kan jeg ikke få øje på, ser jeg bort fra 2-3 film. CR stikker ud og Skyfall havde overraskende en tematik, men jeg foretrækker helt klart Jason Bourne som figur, der ikke går op i modetøj, mærker, damer (hov, den gælder nok ikke ;)) o.lign men er bare en almindelig, trænet mand. Bourne Identity er for mig bedre end samtlige Bond film, pånær CR og måske Skyfall og det er for mig den svageste Bourne, uden at være svag. Nuvel, de fleste er nok vokset op med Bond og fair nok for kærligheden. Jeg har ikke samme forkærlighed her, selvom jeg har fundet flere ret underholdende.

03/07-16Hvad ser I frem til?
!

03/07-16Hvad ser I frem til?
Ang Tarzan, så var der en fornuftig instruktør tilknyttet, som kunne give lidt håb.

Bond er bare noget alle ser. Uanset kvalitet. Og så kan mene det er kvalitet i sig selv :) Jeg synes kvaliteten er meget svingende. Ofte ret lav, desværre.

03/07-16Hvad ser I frem til?
!

03/07-16Hvad ser I frem til?
Jeg tror du ser syner, men det kommer vel med alderen. Hvor påstår jeg, at serien kun har overlevet på en bestemt ting? Jeg skriver at Bond film bliver set, uanset kvalitet. Uanset om det er godt, skidt eller blot middel. Bond er et veletableret brand så at sige og i folks bevidsthed er det good cinema. Det er en evighedsserie som kan drejes i mange retninger. Det er dens styrke at tilpasse filmene en tidsånd. Personligt synes jeg der netop har været mange "smuttere" og mange film giver jeg ikke en rød reje for.

03/07-16Hvad ser I frem til?
Gider ikke spilde tiden, da jeg kan se hvor det fører hen, så har slettet mine kommentarer. Så kan du hygge dig med tråden som du lyster, uden at blive konstant misforstået!

03/07-16Hvad ser I frem til?
"The Snowman" af Tomas Alfredson, "Thelma" af Joachim Trier og især "Happy End" af Michael Haneke

Så må vi se hvor langt tilløbet til Triers og PTA's kommende produktioner bliver. Sidstnævnte skulle efter sigende være med Daniel Day, og førstnævnte har udviklet sin officielle plot-beskrivelse: "A serial killer reflects on a decade long homicidal spree in the state of Washington"

04/07-16Hvad ser I frem til?
Men de er jo ikke blockbusters?

The Snowman opdagede jeg for leden. Ser virkelig frem til den og Alfredson er virkelig en interessant skaber.

04/07-16Hvad ser I frem til?
Hovsa, der misforstod jeg vist noget :-)

Men jeg ser da frem til Jared Leto i "Suicide Squad"

04/07-16Hvad ser I frem til?
Blockbusters, denne sommer.

THE LEGEND OF TARZAN. Bortset fra Disney's udgave, så har jeg ikke set en Tarzanfilm i 40 år. Det kommer kun til at ændre sig hvis den overrasker meget positivt.

DEN STORE VENLIGE KÆMPE. De forfilm jeg har set, indtil nu får mig nok ikke op ad stolen og hen i biffen - men jeg har set alle Spielbergs film, så jeg kommer selvfølgelig også til at se denne, bare senere.

STAR TREK BEYOND. Jeg er ret glad for den Star Wars form, som J.J. Abrams tilførte. Om det bliver i biffen afhænger af omtalen.

JASON BOURNE. Greengrass har lavet nogle ganske habile film (måske med undtagelse af den kedelige Green Zone). Bourne er langt det bedste han har lavet. Men er Damon stadig fit til rollen og er historien spændende nok? Det er nok den eneste af Blockbusterne som jeg ser i biffen, uden at skele til hvad andre siger.

Om man er mest til Bond eller Bourne er svært at vurdere som agent/action fan - men med Bonds store bagkatalog vil jeg mene at der findes flere som kan måle sig med Bourne og overgå dem.

GHOSTBUSTERS. Hyggeligt gensyn. Piger i rollerne - ja og hvad så? Bare stemningen er rigtig, så kan det sikkert blive fint, men det er ikke sikkert jeg ser den i biografen.

SUICIDE SQUAD. Det kan blive både skidt og godt. Sikkert er det at den er blevet hypet godt op. Forhåbentligt en oplevelse i stil med Kick-Ass.

FIND DORY. Eftersom at jeg ikke har børn i den alder, så ender det nok med at blive en af dem som ses når den udkommer på Blu-Ray.

04/07-16Hvad ser I frem til?
Suicide Squad kan gå begge veje, selvom jeg ikke er hooked på den, men kan være overraskelsen lurer. Der er et spinkelt håb. Jeg kunne godt lide instruktørens forrige film, Fury. Og så har Leto meget at leve op til. Jeg havde også håbet på en R-Rated film, men det var ønsketænkning.

Ghostbusters: ser rædsom ud.

04/07-16Hvad ser I frem til?
Suicide Squad - enig, den ser en anelse skinger og larmende ud. Men den kan også lande godt.
Leto har absolut udseende med sig til rollen, og han er en af de skuespillere som fedter lidt for meget med sit talent - jeg ville ønske han var med i langt flere film. Lonely Hearts, som ikke har de mest fantastiske ratings - er værd at se, alene på grund af den geniale måde han spiller massemorder.
R-Rating giver jeg ikke så meget for - det giver ikke automatisk en bedre film, men skaber selvfølgelig bredere rammer.

Ghostbusters - ja, men det samme gør forgængerne. Det er nogle af de film som ikke skal tages for mere end de er.

04/07-16Hvad ser I frem til?
En R-Rating kan være en del af morskabet, som i Deadpool f eks. Pil det frække ud i den film, så har du ikke meget tilbage, når historien er tyndere end toiletpapir. Selvfølgelig kan en r-rating i sig selv ikke løfte et makværk af en film, men jeg mener så sandelig den forstærker indtrykkene og nuancerne i de film, hvor det er påkrævet en have en r-rating. Forstil dig Dommedag Nu med en PG-13. Eller Saving Private Ryan. Disse vil jo automatisk være dårligere film.

Ang Ghostbusters......ja, go' morgen. Det er jeg altså godt klar over, at filmene ikke skal tages for mere, end de er. Derfor kan den stadig se pivringe ud og jeg gider ikke se de dumme kællinger på det store lærred.

04/07-16Hvad ser I frem til?
Deadpool er et glimrende eksempel. Den består ikke af ret meget andet end stjålne jokes (blandt andet fra Monty Python) og stygge bandeord.

Men det er jo det de unge vil ha :-) Og den er da fin underholdning - som bare bliver sjovere af den danske oversætter.

Men Pythonnerne kunne klare sig uden en R-Rating - det kunne Deadpool også have gjort, med lidt finesse.

Dommedag og Saving - nej selvfølgelig ikke. Visse film vinder ved at man kommer helt tæt på. The Revanant, som har nogle combat scener som Saving, viller heller ikke være det samme uden R.

Jeg har intet imod R-Rating - men som du selv skriver, så er det ingen garanti for en god film.

04/07-16Hvad ser I frem til?
Der gives ingen garantier i film sammenhæng. Selvom PG-13 i mange tilfælde rækker helt fint, så er det samtidig en rating, der sætter nogle begrænsninger.

04/07-16Hvad ser I frem til?
Enig.

05/07-16Hvad ser I frem til?
Nåja, "Hacksaw Ridge" ser jeg også lidt frem til

05/07-16Hvad ser I frem til?
Yes, gør jeg også. Dejligt at se Mel Gibson tilbage og filmen lyder interessant.

05/07-16Hvad ser I frem til?
Indeed :-) Han er så dejlig politisk ukorrekt, og dertil en af Hollywoods dygtigste billedmagere, ville jeg vove at påstå

05/07-16Hvad ser I frem til?
Lige mine ord. Han er uden tvivl en modig instruktør og vækker opsigt. Jeg kan godt lide hans fokus på at skabe en realistisk ramme mht sproget og miljøet i hans film.

06/07-16Hvad ser I frem til?
Hacksaw Ridge ser spændende ud - enig herligt at Gibson er tilbage som instruktør.

I mellemtiden kan det undre at ingen biografer interesserer sig for skuespilleren Mel Gibson og hans nye rolle i filmen Blood Father, som udkommer i næste måned.

Det ligner ellers en klassisk Gibson rolle.

13/07-16Hvad ser I frem til?
Lige nu glæder jeg mig i den kategori mest til Suicide Squad. Håber, at DC kan få deres superhelte ud af det dødvande, de har været i siden Nolan, og trailerne ser virkelig lovende ud.

Jeg har også positive forventninger til Jason Bourne og Star Trek Beyond, er håbefuldt spændt på Ghostbusters, og er mere skeptisk over for The Legend of Tarzan og The BFG.

Lidt længere fremme er jeg meget spændt på Doctor Strange. Benedict Cumberbatch er et super valg til rollen, og tegneserierne giver mulighed for at lave en virkelig særegen superheltefilm. Men samtidig er jeg meget loren ved valget af instruktør og manuskriptforfattere.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.