Snowtown: Led satan

Snowtown

04/07-16Led satan
Baseret på virkelige hændelser, "The Snowtown Murders". En af de mest ubehagelige og modbydelige film set selvom volden eller rettere sagt, mordene, forekommer off-screen (pånær en enkelt). Kløgtigt iscenesat men ikke en film for sarte sjæle. Her er ingen morale, trøst eller latter at finde. Der spilles uhyggeligt godt og troværdigt af alle parter og filmen har ikke noget decideret plot, men skildrer lidt løst begivenhederne uden at holde seeren i hånden. Der gives ikke lette svar og instruktøren undlader at tegne en psykologisk profil, der gør det nemt for seeren at "forstå" motivationerne. Personligt finder jeg ofte denne type stærkest da det efterlader noget til fantasien. Nådesløs film......virkelig!

8/10

12/07-16Led satan
Helt enig, selv føler jeg mig hærdet som filmseer, men 'Snowtown' havde særligt én scene, der gav lyst til at kigge væk. Både på grund af udpenslingen, men også den totale psykopati og dæmoni, Daniel Henshall på vanvittigt overbevisende maner personificerer. Mesterligt instrueret (selvom den meget fragmenterede stil kan gøre, at man til tider mister overblikket), og man forstår godt, hvorfor Kurzels Hollywood-karriere i øjeblikket kører på alle cylindere. Det er lige før, jeg tror ham, når han selv spår 'Assassin's Creed' potentiale til at blive den nye 'Matrix'. Har du set 'Macbeth'?

12/07-16Led satan
Jeg fik det decideret dårligt af denne film, men på den "gode" måde hvis det overhovedet giver mening. Bare en af de film man ikke glemmer.

Jep, jeg kunne også rigtig godt lide Macbeth. Særligt visuelt er den enestående.

Assassin's Creed kan godt gå hen og bliver overraskende fed og første computerspil filmatisering, der ikke er elendig eller middelmådig. Jeg kan være en smule bekymret over, hvor meget frihed der gives instruktøren og jeg håber egentlig ikke han bliver den næste "Duncan Jones" der startede karrieren så godt, men blev hurtigt uinteressant.

12/07-16Led satan
Jeg så den her til CPH:PIX uden at vide andet på forhånd, end at det var noget med seriemord. Det var godt nok noget af et spark i ansigtet - fremragende film. Og ja, seriøst væmmelig. Jeg læste så lidt op på sagen bagefter og fandt ud af, at den på baggrund af de virkelige begivenheder kunne have været endnu værre ...

Også helt enig i, at Kurzel er en meget spændende instruktør.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.