Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?

11/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
En tråd om undervurderede film, kan man vist kalde det og reglerne er simple. Film under 7.0 på imdb, men som I synes fortjener mere. Jeg holder mig for det meste til en beskeden top-5 samt kort begrundelse + jeres rating. Nævn gerne flere film, hvis I kan. Tråden er også tænkt som inspiration til at finde spændende titler.

11/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
5) The Pledge (imdb: 6.8) - 8/10
Sean Peans fremragende thriller efterlod mig virkelig chokeret efter slutteksterne. Slutningen er dyster, men hele opbygningen og atmosfæren i filmen er veludført og fatter ikke hvorfor den er så undervurderet?

4) The Babadook (imdb: 6.8) - 9/10
En af de bedste horrorfilm i nyere tid. Psykologisk, uhyggelig og særdeles velspillet. 6.8 på imdb er for lavt.

3) The New World: Extended Cut (imdb: 6.7) - 8/10
En film, der har vundet enormt meget på mig - særligt i denne forlængede udgave som er på ca. 35 min. Store navne og episk film, men ikke mainstream og måske derfor den ligger forholdsvis lavt på imdb, men synes den vandt over tid. Fantastisk cinematografi og musik.

2) Under The Skin (imdb: 6.3) - 9/10
Ligger håbløst lavt på imdb, men det er også en kompliceret film, som ikke følger en bestemt struktur. Som oplevelse og rejse ind i det forrykte, ja der er den aldeles fascinerende og besidder flere interessante lag.

1) The American (imdb: 6.3) - 9/10
Sølle 6.3 på imdb burde næsten give fængselsdom til folk, der har ratet den så lavt. Det er en sublim, atmosfærisk og særdeles velspillet film, som måske nok ikke har det store plot, men vinder i den grad på stemning og karakterbehandling, som burde være mere end rigeligt til at løfte filmen over sølle 6.3. Selvom jeg ikke rater den fuldt hus, så hører den blandt favoritterne.

Min top 5. Måske nævner jeg boblere, når jeg lige finder tiden igen.

11/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Åh ja, også en spændende tråd og faktisk en der tiltaler mig, da jeg har en del film jeg elsker, som vurderes for lavt synes jeg. Nu har du selvsagt sat spilleregler med 7.0 på IMDb og det skal naturligvis respekteres, så derfor er jeg nød til at tjekke op på disse film, om de vurderes for lavt derinde også (eller om det blot er i det "højere" filmkredse;)

Men altså, jeg vender tilbage, når jeg har fået styr på min egen tråd. Jeg blev afbrudt, så derfor har jeg ikke fået fulgt op på den. Håber mange vil bidrage til begge tråde.

På din egen liste er jeg enig med dig i din nummer 5 og nummer 1. Nummer 3 har jeg ikke set i mange år og aldrig i EC, så det skal ske før jeg ved om den stadig ligger lavt hos mig. Husker den bare som værende ret ligegyldig og overromantiseret i dens glansbilleder (som bevares er smukke, men også lidt rigeligt måske). Men igen, det kan et gensyn ændre på.

12/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Ideen var umiddelbart om filmene vurderes lavt på imdb. Flere af dem jeg har valgt, hvis ikke alle, har fået god kritisk modtagelse. Men hvis du kan finde titler, der både er under 7.0 og ikke har fået gode ord med på vejen, kunne det også være interessant.

12/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
AB;

Enig med at The American ligger for lavt - men indholdet er lidt snævert. Det er specielt stemningen og formen som bærer filmen - og så er der en nasty scene med Violante Placido, som alene er et gensyn værd. Men jeg endte alligevel på 7/10.

Under The Skin. Den sagde mig absolut intet, men flot lavet. Jeg gav den 6/10.

The New World. Betagende flot, men også forglemmelig. 7/10

The Babadook - ser sjældent horrorfilm, og har heller ikke set denne, men det burde jeg måske.

The Pledge. En film jeg længe gerne har villet se, men ikke har fundet endnu.

12/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Min liste;

5) The Getaway (1994) - genindspildning af klassikeren fra 72 med Steve McQueen. Fed flugtfilm, med masser af skuddueller. Hovedroller af Alec Baldwin og Kim Basinger. Især det afsluttende opgør på hotellet er helt genialt. Michael Madsen har en herlig gangsterrolle. 5,7 hos IMDb. 8/10 hos mig.

4) Last Man Standing (1996). Baseret på Akira Kurosawa's Livvagten og Sergio Leones En nævefuld dollars - oprindelsen er tilbage fra Dashiell Hammett's historie fra 1927; "Red Harvest". Historien er fremskrevet til gangstervældet og en by i krig mellem den irske og den italienske mafia. Willis gør det lige så godt som Clinten gjorde og Christopher Walken er genial som gangsterboss. Masser af stemning - og de fedeste skuddueller man kan forestille sig, det sprøjter med bly. Ubegribelige 6,4 hos IMDb. Jeg gav den 8/10

3) Black Rain (1989) Fed action trhiller af Ridley Scott: Michael Douglas er betjent på motorcykel i kamp med den japanske Yakuza. Stemningsfuld og med fine noir scener fra Japan - og masser af action. Overset perle 6,6 hos IMDb - jeg gav 9/10. Også værd at se på grund af Kate Capshaw.

2) The Lovely Bones (2009) Peter Jackson's forfærdelige historie om en pige, som brutalt bliver bortført og myrdet. Vi ser historien fra hendes perspektiv og oplever verden som en ånd ville have gjort. Man er nødt til at acceptere præmissen for at få en oplevelse ud af de betagende billeder Jackson skaber - det gjorde jeg. IMDb 6,7 - jeg gav 9/10

1) De hurtige og de døde (1995) Sam Raimi's forrygende Hungergames Western, med et absolut drømmecast. En by styret af en djævelsk Gene Hackman - to helte med hævnmotiver spillet af foxy Sharon Stone og gladiator Russel Crowe. DiCaprio spiller den talentfulde Kid, som er dømt til en krank skæbne.
Rundt om dem er alle de klassiske western scener flettet sammen med fantastiske bi-figurer. Ufattelige 6,4 hos IMDb. Jeg gav 9/10

12/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Sjovt, hvordan vi er så forskellige. De 5 du nævner, er jeg enig med imdb om :)

12/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Ja, afgjort. :-)

20/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Jeg synes heller ikke de nævnte film du smider Wayne, fortjener ret meget mere. Jovist er et par af dem solidt underholdende. Men det er vist også det.

Jeg har rated dem fra 5 (The Getaway) til 7 (TLB og TQATD)

21/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Jeg har ikke glemt denne formidable idé til en tråd og vender snarligst tilbage med nogle titler.

Thumbs up, Adis.

21/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Jeg har også fundet et par titler jeg ville smide på. Så jeg regner også med at smide en liste, af film jeg synes kunne fortjene en lidt højere rating af brugerne på IMDb.

21/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Tak Emil. Var ved at miste lidt troen på om folk gad lave lidt forarbejde, som tråden jo kræver en smule.

21/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Forarbejdet har jeg opdaget er både simpelt og nemt. Så det er kun tiden til at få titlerne skrevet ned, jeg lige skal finde.

21/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
5) Terminator 3: Rise of the Machines (2003) (IMDb: 6,4/10) 7/10

Set i lyset af den femte Terminator-film, som klart er den dårligste i serien, synes jeg faktisk Jonathan Mostows 13 år gamle Terminator-film står bedre og bedre. Filmen er ikke på samme niveau som James Camerons oprindelige to film, men filmen har flere mindeværdige scener og er faktisk ret sjov og underholdende. Min personlige rating af filmen skiller sig ikke meget ud fra ratingen på IMDb, men når den rent ud sagt dårlige Terminator Genysis får en højere rating, hvilket den absolut ikke fortjener (6,6/10) må ret nødt til at være ret.

4) Presumed Innocent (1990) (IMDb: 6,9/10) 8/10

Jeg blev positivt overrasket over denne film, som har en velvalgt Harrison Ford i hovedrollen i en film, som mestendels er et retssalsdrama, som indeholder en god drejning. Filmen er måske ikke nogen åbenbaring og kan minde om noget, man har set før. At jeg alligevel giver en så høj score, slyldes at filmen var overraskende god til at fastholde min opmærksomhed, og det klædte filmen med dens twist til sidst.

3) Superman II (1980) (IMDb: 6,8/10) 8/10

Dette er min foretrukne Superman-film. Hvor den første film introducerede karakteren og slog tonen an, er det i denne efterfølger, at der er mest action og spænding. Dette skyldes, at der først i denne film bliver givet reel modstand til helten af den slags, som det kræves i en actionfilm. Christopher Reeve ER Superman og hans indre konflikt mellem at stå ved, hvem han er og frelse menneskeheden kontra sin selviske trang til at blive menneskelig, så han kan være sammen med sin elskede, gover flimen dramatisk substans. Ja, den er cheesy, men det er en superheltefilm anno 1980, så slap nu af.
Det er en af filmhistoriens mest interessante what-if'er, hvis nu Richard Donner havde beholdt kontrollen, og den første film ikke var blevet hasteudsendt, hvordan de to første film, så var blevet. Det udsendte Donner-cut levede i hvert fald ikke op til mine forventninger. Så foretrækker jeg klart den udgave, som oprindeligt blev udsendt i biografen. Jeg synes i hvert fald, at denne version har flere mindeværdige scener og virker mindre rodet end Donners klippe-klistre-version fra 2006.

The Mask of Zorro (1998) (IMDb: 6,7/10) 9/10

Jeg er helt vild med sådanne velproducerede actioneventyrfilm som denne, der har en veloplagt Antonio Banderas i hovedrollen og en perfekt castet Anthony Hopkins i rollen som den gamle Zorro, der kommer til at fungere som mentor for den nye. Filmen har det hele, som man kan forvente af en sådan film, humor, romantik, og ikke mindst en overflod af fremragende actionsekvenser og kampscener, der næsten kan måle sig med Indiana Jones-serien. Hvorfor filmen ikke har en højere score, forstår jeg ikke. Filmens efterfølger fra 2005 er en noget lunken omgang.

Robin Hood: Prince of Thieves (1991) (IMDb: 6,9/10) 9/10

Ja, jeg har en forkærlighed for adventure-genren. Men dette er også den definitive Robin Hood-film for mig. Den 25 år gamle film holder stadig med en vidunderlig blanding af spænding, romantik, gode karakterer og spandevis af action a la ovennævnte Zorro. Ja, Kevin Costner er med sin amerikanske accent noget malplaceret, men jeg kan uden problemer tilgive filmen dette, når denne er et pragteksemplar af den romantiske eskapisme, som jeg holder så meget af. Et godt gammeldags eventyr sat i en romantiseret engelsk middelalder, hvor det gode vinder over det onde. Jeg kan sikkert komme ud i en længere diskussion over dette, men i denne film er Robin Hood i det mindste ikke iklædt trikot og en latterlig grøn hat. :P Hehe.

22/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Helt fint du tager T3 med her. Jeg har faktisk også altid moret mig med denne og måske mere end jeg burde. Den har elementer der ikke hører hjemme i T-serien, men som stand-alone film, underholder den sgu ret solidt. Og en ekstra karakter går til filmens modige slutning. Tror også jeg er på en 7/10

De andre kræver nok gensyn. The Mask of Zorro husker jeg som en fin film. Min rating er vist 7/10

Apropos actionfilm, så vil jeg nævne MI-3, som har en imdb rating på 6.9 - noget lavt, synes det er en gennemført god actionfilm.

22/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Hvilke elementer tænker du på, sådan ud af nysgerrighed?

Mission Impossible 3 må jeg også genopfriske for at kunne bedømme den.

22/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Primært den malplacerede humor. Den kvindelige Terminator var måske også på grænsen til parodi. Generelt havde de svært ved at genskabe tonen fra tidligere film og tippede i stedet tit over i det parodiske. Og det er ihvertfald slet ikke i tråd med Camerons oprindelige vision. Groft sagt, så er det en unødvendig film, som ikke bringer noget nyt til bords. Ikke desto mindre, så var det en fornuftig underholdning modsat den skuffende Salvation og den rædsomme Genysis.

22/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
AB: You speak the truth Brother...............

22/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Jeg kunne have valgt en del andre og flere, tungere, mere kendte, mindre kendte osv. Nu har jeg taget et udpluk af diverse film, som jeg lige fik lyst til at smide her:

Ivanhoe (1952)
IMDb: 6.8 – TN: 10

Udover at være en mesterlig og vildt underholdende og flot ridder- og eventyrfilm, så bydes der også på dybere og mere vedkommende konflikter og temaer om kærlighed, religion og andet. Denne films status dækker ikke over dens fremragende indhold.

Mars Attacks (1996)
IMDb: 6.3 – TN: 10

Jeg har sjældent grinet så meget og følt mig så godt underholdt som af denne tyggegummipapir inspireret invasionsfilmsparodi. Humoren er plat og løssluppen. Det er måske ikke instruktørs Burtons væsentligste film, men det er bestemt den sjoveste.

The Black Swan (1942)
IMDb: 6.9 – TN: 9
Søger man en veldrejet og gennemført sørøverfilm, der indeholder alt det man kunne ønske sig af genren, så fås de ikke meget bedre end her. Alligevel er den druknet lidt rigeligt i en for svag rating. Jeg forstår det ikke?

Tarzan The Magnificent (1960)
IMDb: 6.6 – TN: 9
En af de bedste, mest intense og modne Tarzan film der er lavet og så værdsættes den ikke højere end dette? Der er karakterspil, gode skurke og spændende konflikter, kombineret med autentisk action i ægte miljøer.

Hulk (2003)
IMDb: 5.7 – TN: 9
Jeg har aldrig forstået (en del af) kritikken og fordommene mod denne filmatisering af den grønne kæmpe fra Marvel. Synes den ofte er mere spændende, vedkommende og dybsindig end gennemsnittet af film der stammer fra Marvel Comics.

John Carter (2012)
IMDb: 6.6 – TN: 8
Ud af de mange CGI fyldte eventyr vi er blevet fodret med, synes jeg ærligt at denne fungerer overraskende godt. Den er underholdende og good fun. Jeg vil erkende at den ikke rates meget lavere end det kan forsvares og at den objektivt set måske ”kun” fortjener et 7 tal. Men dens manglende succes og den kritik som jeg flere gange er stødt på, kombineret med en rating under 7, synes jeg berettiger at jeg smider den her.

The Rookie (1990)
IMDb: 5.8 – TN: 8
Sjovt, råt og overraskende actionrig politifilm med en veloplagt Clint og en god Sheen oveni. Jeg har altid nydt den og følt mig forbavsende godt underholdt. Men begejstringen står jeg åbenbart ret isoleret med?

26/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Super idé til inspiration! Mine bud:

Fool for Love (1985)
IMDb: 6,1 - mig: 10/10
En kvinde gemmer sig på et afsides motel, men bliver fundet af sin eks. Robert Altman-film over et teaterstykke af Sam Shepard, der følger en klassisk formel: Mennesker mødes i en "lukket" location og skændes, så det brager, mens skeletterne drysser ud af skabet. Shepard spiller selv den ene hovedrolle over for en fremragende Kim Basinger, flot støttet af især Harry Dean Stanton. En meget lidt Altmansk film, der alligevel er én af mine yndlings-Altman-film.

Castle Keep (1969)
IMDb: 6,2 - mig: 10/10
Under 2. Verdenskrig forsvarer en lille gruppe amerikanske soldater et belgisk slot fyldt med kunstskatte mod overlegne tyske styrker. En Sydney Pollack-film, der er meget lidt Pollack-agtig med sin brug af surrealisme og allegorisk historiefortælling i en temmelig weird historie med temaer om altødelæggende krig, kultur og genfødsel. Og med Burt Lancaster i sædvanlig altdominerende form i hovedrollen.

The Osterman Weekend (1983)
IMDb: 5,9 - mig: 9/10
Mesterinstruktøren Sam Peckinpahs sidste film er en kompleks spionhistorie om koldkrigslusk rundt omkring en gruppe venners årlige hyttetur. Velkomponeret og spændende, med temaer om CIA-fusk og overvågning, som næsten synes forud for deres tid - og med Rutger Hauer i en sjælden hovedrolle i en Hollywood-A-film. Den blev især kritiseret for at have en usammenhængende historie, men jeg har altid syntes, den hænger fint sammen. I øvrigt baseret på en roman af Robert Ludlum (kendt for Bourne-serien).

Young Adult (2011)
IMDb: 6,3 - mig: 9/10
Bidsk, sorthumoristisk historie om en fordrukken forfatter på nedtur, der vender hjem til sin fødeby for at genvinde den fyr, hun faldt for i high school-tiden. Et skarpt og virkelig morsomt bagholdsangreb på den amerikanske version af vovse, villa og Volvo - med Charlize Theron i en fuldstændig forrygende hovedrolle. Den er i øvrigt skrevet og instrueret af hhv. Diablo Cody og Jason Reitman, som også arbejdede sammen om Juno - den her er bare endnu giftigere.

A Boy and His Dog (1975)
IMDb: 6,6 - mig: 9/10
I en postapokalyptisk ødemark rejser en teenagefyr rundt sammen med sin telepatiske hund. De støder på en underjordisk by, hvor livet er meget lettere end på overfladen - men ikke alt er, hvad det ser ud til at være. I min verden én af de ultimative postapokalyptiske film, der rammer en stemning meget a la Mad Max, fire år før Mel Gibson trak i læderudstyret. Den her er nærmest bare endnu mere sort og kynisk - relationen mellem dreng og hund bygger fx på, at hunden hjælper med at finde kvinder, han kan voldtage, mod at han skaffer mad til dem begge. Og så er det virkelig spøjst, at det er Don Johnson, der spiller hovedrollen.

26/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Godt arbejde begge to. Jeg mangler vist en del film på din liste, Car.

Mht Hulk, ja så er det også et godt bud. Den har alle dage været undervurderet. Måske fordi den dybest set ikke kun er bulder og brag og stikker lidt dybere dramamæssigt end en typisk marvel film.

26/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Wow..... The Osterman Weekend har jeg godt nok forsøgt mig med et par gange, men har fundet den lige ringe hver gang. Det er snart nogle år siden, men kan slet ikke tro et gensyn ville ændre noget. Skal dog erkende, at når en kapacitet som du Carcajou roser den, så bliver jeg nysgerrig om jeg alligevel burde:-)

Young Adult kunne jeg også have på min liste:-D

26/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
@Thomas: Ja, jeg kan kun sige, jeg har set den flere gange og stadig er meget begejstret. I øvrigt helt enig i Mars Attacks fra din liste - den er vildt sjov - og John Carter er nemlig også bedre end sit rygte.

27/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Så stempler jeg ind! Som tidligere nævnt finder jeg denne idé formidabel. Så formidabel at jeg vil begynde at håndplukke (flere) film og så vende tilbage fra tid til anden med et skud inspiration. Her er de tre første film:

Pscyho II (1983)
IMDb: 6,4
Mig: 8

Jeg har før forsøgt at slå på tromme for filmen herinde uden held,

(http://www.scope.dk/forumemne/6...os-helligbrode)

for ligesom de fleste gik jeg i en stor bue udenom den i årevis. Men hold kæft for en toer! Som psykologisk gyser kan den i den grad stå på egne ben, men at den gør det på skuldrende af en søjle-film i genren er ganske enkelt utroligt i ordets sande betydning.


The Rover (2014)
IMDb: 6,4
Mig: 9

Den her tog mig med storm i vinters. En ret kryptisk fortælling om en mand, der tilsyneladende har givet op på tilværelsen i et post-apokalyptisk Australien. Men uden ord fortæller Guy Pearces uovertrufne præstation os, at der stadig brænder en glød. Et sted derinde. Tænk Mad Max på nervemedicin! En altopslugende oplevelse, og jeg vil derfor på det kraftigste anbefale, at man intet læser om den på forhånd og bare ”tager med” - det er en af dem.


Brüno (2009)
IMDb: 5,8
Mig: 8

Komedier har det jo på sørgelig vis med at blive talt ned til generelt, forfordelt i forhold til andre genrer (bare se på Oscar'en) og således bedømmes de sjældent fair. End ikke dette kan dog ”retfærdiggøre” en karakter på 5,8 (!) til bøsse-komedien ”Brüno”. Alle odds var imod Sascha Baron Cohen, da han skulle træde i sine egne fodspor med en ny mockumentary-film ovenpå sit magnus opus ”Borat”. Cohen leverer her et studie i grænseoverskridende og endda grænseflyttende komik. Som helstøbt film matcher den ikke ”Borat”, men i forhold til jokes og gags så er den noget af det sjoveste, der nogensinde har ramt det store lærred. Og Cohens forføriske evner i front når naturstridige højder. Scenen hvor en selvforsvarsekspert fra sydstaterne forsvarer sig mod Brünos dildo-angreb efterlod mig i kramper.

27/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Jeg har ihvertfald også noteret et par titler, som jeg skal se.

Jeg har ikke haft den store interesse i The Rover, men den ryger på must see listen nu. Og så må vi se om du får ret :)

27/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Adis:
Den er bestemt ikke for alle, men det glæder mig at høre - tror, du vil kunne lide den! Glad for at se "The New World" og "Under the Skin" på din liste, i øvrigt. Gav de samme karakterer i sin tid.

Indiana:
Fedt med noget kærlighed til Superman II, men forstår dog ikke du foretrækker orignal-versionen. Donner-cut'et giver os en del godbidder, synes jeg. Alene angrebet på det Hvide Hus og præsidenten der skal "kneel before Zod"!

Thomas:
Jaaaaah, "Mars Attacks!".....den bliver jeg sgu aldrig træt af. Har altid elsket Pierce Brosnan i den (skidegodt træk af ham lige efter ilddåben som Bond). Og dobbelt op på Jack! Derudover glæder det mig meget, at du nævner Ang Lees "Hulk".

Carca:
Wauw. Fire af titlerne har jeg ikke set. Herligt!

27/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Emil - jeg kan se, at manden har instrueret den eminente Animal Kingdom. Og nu er The Rover virkelig ET MUST! ;)

27/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Selv om jeg ikke selv rater Psycho 2 voldsomt højt, så mindes jeg også at det var en overraskende habil gyser. Jeg skal dog også erkende at mine meget lave forventninger sikkert har spillet ind.

Rover jeg har ikke set. Det skal det laves om på:-)

27/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Hm, jeg noterer også lige The Rover. :-)

28/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Glædeligt, de herrer!

29/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Fik lige sms fra biblioteket, at de har skaffet mig The Rover. Så jeg snupper den i aften :)

29/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Oberst Kurtz:
Jeg er vokset op med at se originalversionen. Jeg må indrømme, at jeg kun har set The Donner Cut én gang. Men jeg husker den som ret rodet og forhastet, og flere af de fede kampscener mangler. Men måske burde jeg give Donners version endnu en chance.
The Rover havde jeg også kort hørt tale om et andet sted, så den må jeg også hellere få set. Jeg takker også for anbefalingen.

31/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Det var så The Rover. Den var desværre en lidt tør ørkenvandring for mit vedkommende. Reddes af fine præstationer, god billedside og nogle fine scener hist og her, men overall en lidt tynd affære og lever ihvertfald slet ikke op til instruktørens forrige film. Jeg er dog nysgerrig efter at høre om, hvad du fandt var så fantastisk i filmen, Kurtz (må vist hellere sige dit rigtige navn)?

Jeg er på 6/10, så forholdsvis enig med imdb.

31/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Uha, mange ting. Den brutale nerve, både i udtrykket og indad. De menneskelige spørgsmål den behandler (med slutningen som et stærkt slutsvar). Hele måden hvordan fokusset på karakterer og stemning i værket fuldstændig overskygger mit behov for at vide, hvilken verden vi er i, og hvad der er gået galt i den. Den totalt kompromisløse plotfremdrift, og den uvished der fulgte i kølvandet herpå, og som holdte mig på tæerne. Filmen blæser som sand i en ørken, især kameraføringen betagede mig. Det og skuespillet hev den op i de øverste lag. "Fine præstationer" er meget mildt sagt. Pearce og Pattinson er uhørt gode, hvis du spørger mig.

(Øv....)

31/07-16Film under 7.0 på IMDB, som fortjener mere?
Indiana:
Alright. Donner-cut'et er lidt "hakket", absolut, men jeg synes bare, der er flere stærke scene-tilføjelser, der opvejer dette.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.