Bedste hjemmebiograf

08/08-16Bedste hjemmebiograf
Hey forum!

Jeg sidder og kigger på hvordan jeg vil indrette min "hjemmebio". Hvilket setup er jeres yndlings - både TV, højtalere og alt hvad der hører til - links, finansiering og billeder er selvfølgelig tilladt!

Jeg glæder mig til at læse jeres forslag!

15/05-18Bedste hjemmebiograf
Hey guys!

Sidder og har kig på optimering af min lyd i hjemmebio´en, hvor min interesse særligt er faldet over Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio. Er der nogen med kendskab og/eller egne erfaringer her?

Jeg vil gerne have en fuldt udbygget Atmos-opsætning (7.2.4 kanaler, hvor 4-tallet angiver antallet af lofthøjttalere), men det kræver avanceret receiver og ekstra effekttrin til at trække de ekstra kanaler. Så yup, det kniber med finansieringen, skulle jo nødigt tage et kviklån med de renter (LOL!! https://moneybanker.dk/)

Er der nogen der kender til andre muligheder for et ligeså optimalt setup, hvor lyden stadig er på niveau med ovenstående!

10/12-18Bedste hjemmebiograf
Hi!
Jeg har købt Sonos Playbar med finansiering fra https://fairbanker.com/da/

12/02-19Bedste hjemmebiograf
Dolby Atmos, DTS:X og Auro 3D giver den mest vanvittige surround oplevelse. Når først man har besluttet at indrettet en hjemmebiograf, så bør man gå hele vejen. Og ja, det er mega dyrt, når vi snakker kvalitet i denne klasse.

Men heldigvis har man muligheden at låne penge. Og jeg kan se, at der er nogle af jer, der snakker om kviklån. Umiddelbart vil jeg nok sige, at renten på kviklån er noget højere end ved banklån, se her: https://xn--billige-kvikln-xib.dk/

Jeg ville nok snakke med banken, før jeg valgte andre måder at finansiere biografen på. Alternativt er det sikkert også muligt at få lov til at afbetale hele balladen gennem forhandleren.

07/04-19Bedste hjemmebiograf
Hi!
Min kone og jeg købt en Beoplay A9 med finansiering fra https://sparexperten.dk/lanetyper/kviklan/.

Vi er meget glad med det. super lyd!

27/04-19Bedste hjemmebiograf
Hej alle

Da vi skulle opsætte tv møblement hos os, brugte vi https://detmodernehjem.dk/ til at finde mange ting der passede til. Det var vi rigtig glade for :)

12/06-19Bedste hjemmebiograf
Jeg har kigget en del på det nye LG W9 OLED fjernsyn, som kommer med et Dolby Atmos soundbar "indbygget". Den har fået ret gode anmeldelser, men har ikke selv hørt den endnu.

Prisen er dog på den forkerte side af 50k indtil videre - man kunne tage udgangspunkt i lånene fra https://moneezy.com/dk/ og evt. gå ned i banken og forhandle efterfølgende.

18/06-19Bedste hjemmebiograf
Godt I fik ryddet det meste af ukrudtet, men en anden gang kunne I sgu godt rykke lidt hurtigere, Scope. Ved godt, jeg har stået for at luge ud, men har været på ferie - uanset hvad: Det klæder virkelig ikke siden at have det der hængende i så mange dage.

25/02 07:55Bedste hjemmebiograf
Jeg er gået med Samsung 5.1 HW-Q66R/XE soundbar
med et dertilhørende Samsung 82" Q950 8K QLED UHD Smart TV QE82Q950RBT - jeg fortryder det ikke. Finansieringen kom gennem den almindelige bank, hvor jeg havde friværdi i huset. Jeg tjekkede https://www.laanmigpenge.dk/ for at se markedet, men renterne er simpelthen for vanvittige.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.