Star Wars: The Force Awakens - 2 D: Lavet ud af nostalgi

Star Wars: The Force Awakens - 2 D

12/08-16Lavet ud af nostalgi
Efter alle disse år, hvor George Lucas kun har gnidet salt i Star Wars universet. Har han endeligt solgt Star Wars rettighederne til Disney. Og serien kan nu atter komme op på benene igen. Vi kan nu endeligt se hvad der med tiden sket med de figurer vi elsker, og på trods af at de er blevet ældre, kan vi dog stadig kende dem. Som fan af de gamle Star Wars film, der føltes filmen nærmest som et herligt gensyn med nogle gamle bekendte. Men på trods af det, er historien en anelse bekendt, og filmen viser ikke rigtigt noget vi ikke har set før. Den prøver mest af alt, at ramme tonen fra de gamle film, hvilket også fungere. Og det er det jeg elsker ved den. Det er en tribute.

Til jer der hader den. HVAD FANDEN VIL I HAVE, EN ANDEN SÅKALDT STAR WARS FILM MED JAR JAR BINKS!!??

13/08-16Lavet ud af nostalgi
Stil endelig skrækscenariet op på den måde. Jeg tror de færreste ønsker synet af Jar Jar Binks. Til gengæld har kritikken lydt ensformigt angående TFA, som netop kun formåede at være en tribute. Stadig niveauer over prequels-trilogien, men det var en sikker sats og Abrams/Disney vil få sig et godt grin på deres vej til banken. Det er dog en glimrende underholdning, hvis man ikke lader sig slå ud af for mange "deja vu" fornemmelser. Jeg gjorde ikke, men kan se, hvorfor det blev et problem for nogen.

22/08-16Lavet ud af nostalgi
Ja det var en sikker sats. JJ Abrams prøvede at give fansene, hvad de ville have, og gud velsigne ham for det.Og ja TFA har mange ligheder med New Hope. Men hvorfor er det virkelig så stort et problem? For The Phantom Menace havde jo næsten ingen ligheder med New Hope, og det var jo åbenbart et endnu større problem. Let's face it, de fleste Star Wars fans vil altid brokke sig.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.