Paradis: Kærlighed: Syndig Natbio.

Paradis: Kærlighed

18/08-16Syndig Natbio.
DR K har på det seneste kørt en ugentligt film med erotiske temaer. De fleste er film som mange har set - denne var dog en undtagelse, for mig.

Emnet; Ældre mennesker afsted på sexturisme lød på forhånd frastødende. Men at det var kvinder som købte mænd er alligevel så lidt belyst, at det virkede som en interessant vinkel.
Desværre virker filmen ret konstrueret, hvilket i sig selv ikke er mærkeligt. Pointen er selvfølgelig at der ikke følger ægte kærlighed med.

Men det er pænt grænseoverskridende at se 3-4 halv - og helnøgne kvinder + 100 kg, kravle rundt på en nøgen mand i håbet om at få ham i den rette stemning.

Modigt af Ulrich Seidl - og meget modigt af de medvirkende kvinder, som i den grad har smidt alle hæmninger og fordomme.
Filmen er første del af en triologi, som jeg nok ikke får set færdig.

Den får en ekstra stjerne, for netop modet.

18/08-16Syndig Natbio.
Jeg har også netop set denne film i DRKs syndige natbio. Jeg må indrømme, at jeg ikke var særligt begejstret. Filmen har med sin manglende underlægningsmusik, hvilket især gør sig bemærket under opening credits samt rulleteksterne, en dokumentarisk stil, som jeg synes om. Intentionen bag filmen har formentlig været at skildre et fænomen, som det virkeligt er. Dette indebærer at vise masser af nøgenhed, som godt kan virke grænseoverskridende. De medvirkende kvinder virker så tarvelige og nærmest modbydelige, når de ligesom fjollede tøser forsøger at få de lokale unge mænd til at sige "liderlige buk" og når ikke mindst filmens hovedperson slår kløerne i den ene ungersvend efter den anden med henblik på at blive bekræftet gennem sex. Hovedpersonen har også gode sider, og man får næsten ondt af hende, når hun i hendes naivitet bliver skuffet over, at de unge mænd ikke søger kærlighedens hos de midaldrende europæiske kvinder. Men jeg synes ikke filmen var særlig interessant, men derimod ret så ubehagelig at se på. Jeg plejer ikke at være sart, men først og fremmest synes jeg bare ikke filmen er særlig spændende, men lidt kedelig faktisk. Jeg havde vist større forhåbninger til filmen. Derfor kvitterer jeg heller ikke med mere end 3/6 stjerner.

18/08-16Syndig Natbio.
Vi er helt enige om antallet af stjerner, min ekstra er kun på grund af den originale idé. Jeg er helt på linie med dig, den ender kedelig og bliver trukket for langt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.