Movies you used to love, but now hate

27/08-16Movies you used to love, but now hate
Hvad siger I? Find 4 titler, som I engang elskede men hader nu. Hvis I ikke kan finde dette elsket/hadet forhold, så bare nøjes med titler, som blot har tabt i værdi hos jer med årene.

1) Pearl Harbor
Engang syntes jeg film som denne var "tha shit" og jeg husker faktisk jeg havde en god oplevelse tilbage i 2001. Oh boy, som tiden har ændret sig. Film ændrer sig ikke. Men mennesker gør. Og jeg hader denne propaganda som pesten idag og jeg ville ikke kunne retfærdiggør en anden karakter end 1/6

2) Spider Man 3
Det er snart 10 år siden Raimi afsluttede sin trilogi og selvom de første to kapitler i serien ingenlunde holder rent teknisk, så besidder de en vis kvalitet, som stadig kan more mig, selvom gensynene så afgjort ikke står så højt i køen mere. Denne rædsomme 3'er holder desværre dårligst og forekommer mig så grotesk ringe, at jeg får lyst til at dreje halsen om på mig selv. Danse-scenen med Parker på gaden er så ulidelig smertefuld, at waterboarding næsten må føles som walk in the park. Herre jemini noget juks!!

3) Matrix Reloaded
Jeg elskede faktisk denne da den kom ud og som fanboy af den første, så var jeg ude af stand til at se problemerne. Jeg kunne hellere ikke bedrage mig selv særlig længe og hvert gensyn udstillede filmens svagheder. Mudret dialog, ringe CGI, dårligt skuespil og fuldstændigt galimatias plot, som nærmest ødelagde en smule filosofien og mytologien, den første film skabte. Del 3 har jeg til gengæld altid hadet.

4) Batman Forever
Den var måske aldrig elsket højt her, men fandt den rigtig god "dengang". Nu er den bare fjollet, anstrengende og superdum.

Det var mine bud. Tror godt jeg kunne have nævnt flere og det kan jeg stadig nå :)

Hvad er jeres bud?

27/08-16Movies you used to love, but now hate
Pearl Harbor propaganda.....for.....at USA skulle gå i krig mod Japan? A little late then, don't you think:-D

Men derudover, sjov tråd! I use to love her, now I have to kill her;-)

Edit: Næste tråd kunne være det omvendte. Film man hadede eller ikke var vilde med. Dem har du også en del af. Jeg ved jeg har "2001". Så den som barn (under 12) og fandt den dræbende. Men der kan være andre.

27/08-16Movies you used to love, but now hate
Det er måske lidt sjovere omvendt, men synes også denne er lidt sjovere at få trykken for brystet lettet :)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.