Scopes ekstra filmkartotek.

12/09-16Scopes ekstra filmkartotek.
Der findes rigtig mange film på Scope, men ind i mellem støder jeg på en enkelt som ikke er registreret i systemet.

Så mangler jeg et sted hvor man kan komme af med et par ord om det jeg lige har oplevet. Men det er løst nu - her kan anmeldes film, som ikke findes i Scope's system.

Ved samtidig at lave et link til IMDb, giver det mulighed for at de måske kan oprettes i systemet.

12/09-16Criminal.
http://www.imdb.com/title/tt301..._=ttrel_rel_tt

Forleden så jeg dette action drama, som på forunderlig vis er havnet helt ved siden af den normale film distribution.

Mest fordi castet hører til i den tunge ende: Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds og Gal Gadot.

Selve plottet er også interessant; En CIA agent, Bill, er undercover (Ryan Reynolds), men afsløres og dræbes. Han havde afgørende viden om en plan om starten på 3. verdenskrig - og ny teknologi gør det muligt at overføre både personlighed og hukommelse til en anden person.

Det er dog kun helt specielle personer, som vil være modtagelige for overførslen - og den eneste man finder er en højrisiko fange,Jericho , som er totalt ude af stand til at føle empati for andre mennesker, spillet af Kevin Costner.

Overførslen af minder, mislykkedes tilsyneladende - og i fangetransporten væk fra laboratoriet lykkes det Jericho at flygte. Men på trods af at han dræber folk uden følelser, er der alligevel noget som er forandret - og der har alligevel været en forbindelse, hvor følelser og hukommelse er blevet overført.

Det skaber nogle konflikter, men også nogle muligheder for Jericho - som dels kommer i tanke om Bill's familie, men også om en skjult sum penge som den kriminelle Jericho gerne vil have fat i.

Costner gør et godt job som ufølsom skurk, som langsomt overmandes af ny viden og nye følelser - men det er da han møder Bill's familie - kone (Gal Gadot) og datter, at troværdigheden får et alvorligt knæk. Det burde være en familie i dyb sorg, accepten af Jericho går næsten for let.

Havde man arbejdet mere intenst med manuskriptet, lige her, så var filmen selvskrevet til biograferne - istedet for direkte til DVD. Lidt ærgerligt, for den har absolut flere underholdende og medrivende elementer.

6/10. Og 3/6.

12/09-16Scopes ekstra filmkartotek.
Tidligere på måneden oprettede jeg den her :-)

http://www.scope.dk/forumemne/6...es-i-scopeland

12/09-16Scopes ekstra filmkartotek.
Jamen, så må det jo være en god ide :-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.