The Legend of Tarzan - 2 D: Gensynsglæde vs plothuller.

The Legend of Tarzan - 2 D

02/10-16Gensynsglæde vs plothuller.
Christoph Waltz har efterhånden sat sig fast i skurkerollen. Det er på en måde fint nok. Vi skal så ikke bruge kalorier på at regne ud hvem han er, og han er forbandet god til at være ond og beregnende - men det er til gengæld også lidt kedeligt. Og i denne film er hans dialog begrænset til sætninger som "He will come for you" og "Grab the diamonds".

Alexander Skarsgård har samme træk som far Stellan - og gør det glimrende som mystisk abemand/Lord Greystoke, og er helt klart fit til at svinge sig i lianerne.

Margot Robbie er en tilpas sødmefyld, og kampberedt Jane - hverken mere eller mindre.

Havde filmen været fra tidligt i forrige århundrede, så havde plot og udvikling i historien været mere end rigeligt til en god gedigen Tarzan film - men et moderne publikum må forlange mere end det.

CGI og billeder generelt er helt i top - man kan ikke forlange mere. Det er også tydeligt at forfatter og instruktør har stor kærlighed til figuren.

Hvis der ikke havde være så mange gange, hvor Margot Robbie (Jane) og Samuel L. Jackson havde råbt "John" - og hvis det havde været mere logisk at alle dyr pludselig adlyder Tarzans befalinger, så kunne den godt have fået fire stjerner.

Men den ender på 3 fine stjerner, for det er flot underholdning.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.