Signs: There's a monster outside my room!

Signs

02/11-16 There's a monster outside my room!
Gensyn på BD.

Spændende take på invasion-genren, som fokuserer på én families kamp for at holde sammen i vanskelig situation. Tilskueren bringes i følelsesmæssig øjenhøjde med familien, der for mig hæver filmen over genrens normer.

Spændingen forbliver intakt til det sidste og den innovative brug af lyd gør det til en fornøjelse at gense filmen. Underlægningen er gammeldags på den gode måde og veksler ubesværet mellem det dramatiske og følelsesladede.

Bag kulissen på filmen afslørede, hvor effektivt og praktisk man gik til værks under optagelserne. Filmen står næsten i diametral modsætning til nutidens frådseri i effekter, der skal bære læsset i den type film. 9/10

Nydeligt HD transfer, forresten.

02/11-16 There's a monster outside my room!
Efter adskillige gensyn har jeg også bevæget mig længere op ad karakterskalaen og er efterhånden nået til øverste hylde. Det er i hvert fald min favorit Shyamalan-film, tæt fulgt af 'Den sjette sans' og 'Unbreakable'.

Det er sådan én, der bare bliver bedre med tiden. Det 3-stjernede anmeldercitat fra Henrik Queitsch ("... vil både være en genuint spændende science fiction film og fortællingen om en mands åndelige kamp.") er ikke til at begribe, for den gør jo netop begge dele så overbevisende.

02/11-16 There's a monster outside my room!
Godt at høre. Jeg ender ofte med at forsvare denne, fordi den beskyldes for urimelig kritik. Men ja, de tre film du nævner, er afgjort mandens bedste film. Og så glæder jeg mig sgu til "Split".

02/11-16 There's a monster outside my room!
Stemningen alene gør det til den mest gensynsvenlige af mandens film, for mig.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.