Alien: Covenant: Top 5 - 2017

Alien: Covenant
Film Alien: Covenant
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
SkuffendeTina Mary
Et lille fremskridt, men ...Carcajou
Bedre end Prometheus...filmkorn.dk
Skal seshardcorefilmlo...
Top 5 - 2017AB

31/12-16Top 5 - 2017
Hvad ser I mest frem til? På papiret ser 2017 meget lovende ud. Flere af mine favoritinstruktører kommer med nye film.

1) Alien: Covenant
2) Dunkirk
3) Blade Runner: 2049
4) Logan
5) Trainspotting 2

m.fl. Listen er lang. Men disse 5 vil jeg umiddelbart pege på, som appellerer mest til mig.

01/01-17Top 5 - 2017
Jeg har ikke personligt en top 5 der lister mine forventninger op kronologisk efter størrelse. Det kan svinge fra dag til dag, hvad jeg lige ser frem til. Jeg følger dog heller ikke så meget med som du. Har jeg ikke tid til, eller måske skal jeg bare være ærlig og sige at den fritid jeg har, prioriterer jeg ofte på andre ting som du ved. Synes dog du fortjener en kommentar på dine valg, nu du har gjort dig lidt tanker og smidt det ind her.

Trainspotting 2: Ved ikke helt hvad jeg skal forvente. Den første var fantastisk (har dog ikke set den siden 90'erne måske?). Denne her efterfølger kan såmænd nok blive underholdende, men mine forventninger er nok begrænsede indtil videre.

Logan: Tør dårligt forvente for meget, efter to film der ikke har levet op til hverken Wolverine's eller Jackman's potentiale. Denne her har dog bedre odds på sin side og det giver mig et stille håb om, at Wolverine endelig kan få den film han fortjener. Tror dog nok ikke helt på det, selv om den ser bedre ud end de forrige (og den bliver også bedre tror jeg).

Blade Runner: 2049: Ser visuelt flot ud og med valget af instruktør, kan jeg kun glæde mig max! Det er muligt det er en farlig film at lave en efterfølger til, men hvis det kan lykkes, så er det nu!

Dunkirk: Ser jeg virkelig meget frem til også. Ikke så meget mere at sige til den!

Alien: Covenant: Med det rette manus, vil jeg ikke udelukke at instruktør Scott kan levere en virkelig god film. Men efter to fantastiske film i universet, Alien og Aliens (komplet med superseje 80'ersoldater;) er det ikke lykkes at lave en eneste virkelig vellykket film om vores rumuhyre og i det univers den foregår. Samtidig synes jeg Scott, som ofte kan være lidt svingende, godt nok mest svinger nedad her de sidste mange år. Ikke at alle film er dårlige, det er de bestemt ikke. Men mesterlige, no way! Men måske det lykkes her....Men jeg tvivler. Håber jeg tager fejl dog (konceptet kan dog virke lidt udvandet, kan det ikke?)

01/01-17Top 5 - 2017
Personligt synes jeg ikke konceptet er udvandet. Der ligger helt sikkert et potentiale, der kan arbejdes med - ud fra hvad 'Prometheus' skabte. Jeg synes serien er kommet på rette spor og fået et mere filosofisk retning fremfor bygge videre på fordummende, skydetelt-underholdning, som har præget serien i en årrække. Jeg er fortrøstningsfuld, men ikke uden snert af nervøsitet for, at man denne gang i højere grad ønsker at spille på genkendelsens glæde, fremfor for at holde fokus på den nye rute med store ideer. Vi får at se.

Logan, alt ser lovende ud indtil videre. Men vi har desværre ikke gode erfaringer med stand-alone Wolverine-film. Nu skal det være!!!

Blade Runner: 2049, det bliver ikke bedre end Scott's, det kan jeg skrive under på, men det kan blive ret godt.

01/01-17Top 5 - 2017
La La Land
The Beguiled
Their Finest
Dræberne Fra Nibe
Dunkirk
Mesteren
Borg

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.