Kong Arthur: Legenden om sværdet: glimrende blockbuster

Kong Arthur: Legenden om sværdet

19/06-17glimrende blockbuster
Jeg havde hverken høje forventninger til eller bare passable interesse i endnu en filmversion af legenden om Kong Arthur, men som en stor og fornøjelig overraskelse viser det sig, at Guy Ritchies flamboyante og højenergiske stil blander forbavsende godt med fantasygenren. Ritchies Kong Arthur: Legenden om Sværdet og hans bombastiske vinkel på materialet er i hvert fald blevet en heftig og smittende omgang blockbuster-underholdning i den bedre ende, hvor spilletiden med fordel kunne være kortere, men tempoet er så højt og Ritchies set-pieces tit så gode (åbningen er i særdeleshed spektakulær), at man må overgive sig til fornøjelighederne. Både billed- og lydsiden er ret forrygende, og om man kan lide instruktørens brug af rocket og konstant pumpende musik er en smagssmag, personligt fungerede det glimrende for mig. At filmens karakterer aldrig kommer til at føles distinkte er lidt en skam, men Kong Arthur: Legenden om Sværdet er ikke desto mindre herlig og anbefalelsesværdig mainstreammad.

20/06-17glimrende blockbuster
Jeg må indrømme at jeg fandt den så ret tvivlsom ud. Men efter både du og Obersten har rost den, er jeg godt nok blevet nysgerrig på at se den. Når kapaciteter som jer, snakker godt om en film i en genre der ligger mit hjerte nærmest, så lytter jeg!!!!

20/06-17glimrende blockbuster
Men nu går det hen og bliver farligt, for du skal lige netop gå ind til filmen med NUL forventninger ;-) herfra mener jeg, man skal være enten hardcore T.H. White-fan eller i jævnt dårligt humør, hvis man ikke kan hygge sig med Ritchies nonsens-fest.

20/09-17glimrende blockbuster
Fuld fart fra start til slut - historien er måske ikke den skarpeste, men det hele er båret frem af glimrende animation og fed, fed musik.

Humor og replikker ligner den stil man kender fra Sherlock Holmes filmene. Jude Law er fed som skurk, og Charlie Hunnam er en stjerne i svøb. Jeg var glimrende underholdt.

Enig i 4 stjerner.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.