Den bedste mand: En Kedelig Film!

Den bedste mand
Film Den bedste mand
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Mere sparring end slugfestCarcajou
En Kedelig Film!Thomas Nielsen

20/06-17En Kedelig Film!
Letbenet dansk historisk boksedrama, skåret efter en klassisk skabelon om underhunden, tilsat dansk ”flair” for at nedtone det mere svulstige og storladne på godt og ondt.

Tonen er ofte let og lettere overfladisk, over i den danske folkekomedie og lidt køkkenvaskdrama, men dog rigeligt melankolsk til min smag. De næsten evigt ”jamrende” klavertoner, der sikkert skal få os til at føle med og som Jørgen ”Gamle” Hansen, giver oftere filmen et skær af henslæbt kedsomhed mere end et tiltrængt skær af småfilosoferende følelsesfuldhed.

Som Gamle Hansen spiller Mikkel Boe Følsgaard egentlig godt nok, selv om jeg ikke ser Hansen for mig, heller ikke mentalt. Fysisk fremstår han så desværre også som en karikatur på selvsamme og på den måde kan jeg måske godt finde ham fejlcastet.

Som et plus, er det altid svært ikke at sidde og heppe i fryd når et menneske rejser sig og genfinder sin selvrespekt. Særligt fungerer dette godt i en boksering.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.