Dunkirk: En stor biografoplevelse! Set i 70mm

Dunkirk

21/07-17En stor biografoplevelse! Set i 70mm
Christopher Nolan kan noget med billeder og lyd, og Dunkirk er en eksplosiv rejse tilbage i tiden til en af 2. verdenskrigs største og mest heroiske bedrifter, nemlig evakueringen af hele den 400.000 mand store engelske hær fra Normandiet, på flugt fra tyske bomber, kugler og torpedoer.

Det er en historie, der skriger efter at blive filmatiseret, og ikke mindst en historie, der har en helt indfødt storladenhed og grandiositet over sig, og det formår Nolan fuldt ud at portrættere på det store lærred. Da den engelske flåde ikke havde skibe nok, fik man civile både, fiskere, lystbåde og hyggeskibe, til at tage den farefulde færd for at hente de engelske soldater hjem!

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.filmkorn.dk/anmeldelser/dunkirk/498

24/07-17En stor biografoplevelse! Set i 70mm
Jeg har også været inde og se filmen, og jeg må indrømme, at det er en af de bedste film, jeg nogensinde har set. Jeg er STOR fan af Christopher Nolan og samtidig har jeg en passion for WW2. Det er en god kombination. Lyden, lyset, effekterne, historien og skuespillerne - en fantastisk symfoni af guldkorn, som samlet skaber en helt utrolig oplevelse. Jeg kan kun varmt anbefale alle at se denne film!

Med ønsket om gode filmoplevelser til alle!

Med venlig hilsen
Mads Nielsen
https://dk.zaltify.com
https://it.zaltify.com
https://fr.zaltify.com
https://se.zaltify.com

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.