Annoncer på Scope

22/08-17Annoncer på Scope
Sig mig er Scope i gang med et nyt selvmord eller hva'?

Er jeg den eneste, der finder reklame-infektionen her på siden irriterende? Og i sidste ende åbenlyst destruerende, hvis udviklingen fortsætter som den gør nu? Altså helt ærligt - nu bliver man mødt med en helsides annonce, der ikke alene skygger for 100 procent af indholdet og nægter dig adgang til siden, men oven i købet lokker med snydekryds designet til at narre folk ind på firmaets hjemmeside.

22/08-17Annoncer på Scope
Ja, jeg oplever det også til stor irritation på I hvert fald min smartphone, hvor jeg må genindlæse siden for at slippe for reklamemuren.

22/08-17Annoncer på Scope
Samme her! Forsætter det, gider jeg ikke besøge siden længere. Pokkers bøvlet!

22/08-17Annoncer på Scope
Helt enig, de interstitials er virkelig irriterende, især på telefonen. Al respekt for, at det er reklamerne, der får Scope til at løbe rundt - de er vel den eneste indtægtskilde? - men det bliver et problem, når reklamer forhindrer brugerne i at komme i kontakt med indholdet.

23/08-17Annoncer på Scope
Annoncer er desværre vores eneste indtægtskilde til at dække udgifter til hosting og lignende. Og hvis sitet kunne løbe rundt uden, havde vi gerne droppet dem. Vi er ikke herre over, hvilke annoncer, der kommer på sitet. Men hvis I oplever annoncer, der påvirker visningen af sitet, hører vi gerne om det på redaktion@scope.dk.

24/08-17Annoncer på Scope
@Scope: I har lige nu en meget aggressiv interstitial fra Kvickly, der vist også kører med en ret høj frekvens. Den har været der i et stykke tid - siden engang i sidste uge? - og jeg gætter på, at den er solgt som et takeover, og at annoncen simpelt hen er kodet forkert. Der er ikke noget automatisk timeout, og når jeg møder den, virker linket "klik til website" i toppen ikke - det er dødt. Der er også et tracking-link fra Adform i nederste højre hjørne, som nok heller ikke skulle være synligt på den måde. Når jeg møder den, bliver jeg derfor bremset og er nødt til at reloade for at komme videre - og jeg har samme oplevelse i både flere browsere (Chrome, Edge) og på telefonen.

29/08-17Annoncer på Scope
.....og her en uge senere kører den stadig.

Hvad med en reaktion i det mindste - Carca har allerede ramt sømmet klokkeklart på hovedet? Det tog mig fire forsøg alene for at komme ind og skrive det her. Hvad foregår der?

31/08-17Annoncer på Scope
Den der Kvickly-sag er voldsomt irriterende og vi har klaget til vores banner-mand, der forgæves forsøger at fjerne den, men af en eller anden grund bliver den ved at dukke op. Vi arbejder videre på sagen og overvejer at skifte bannersystem.

31/08-17Annoncer på Scope
Hvis man vil 'forbi' reklamen, skal man genindlæse siden. Det er selvsagt meget utilfredsstillende.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.