En velskrevet historie med et interessant plot

11/12-17En velskrevet historie med et interessant plot
Viggo Mortensen tager filmen Hidalgo med storm. Han blev hurtigt kendt for sin rolle i Ringenes Herre, men beviser her i filmen, at han kan spille andet end blot Aragon fra Ringenes Herre. I Hidalgo spiller Viggo Mortensen en langdistance hestevæddeløbsrytter Frank T. Hopkins. Man følger hans rejse sammen med hans følgesvend hesten Hidalgo. Frank får muligheden for at deltage i racet ”Ocean of Fire”, da han bliver udfordret af en sheikh. Dette er et farligt 3000 mil
hestevæddeløb, som ikke er hverken nemt eller hurtigt. Frank tager udfordringen og rider afsted på sin hest Hidalgo. Herefter følger man Frank og Hidalgo i løbet, mens de går igennem en masse prøvelser. De går igennem sandstorme, uudholdelig varme samt en masse andre dødsensfarlige prøvelser. Hvis du er interesseret i en film med masser af spænding, der kan få dig helt frem i sædet, så er det klart en film for dig. Hidalgo er andet end blot en typisk hestefilm, da der findes en masse andre spændende elementer som kærlighed, venskab, prøvelser samt masser af farlige udfordringer. Der er intet så godt som en god blanding af fantastiske Viggo Mortensen samt hans hest Hidalgo. Selvom filmen hovedsageligt handler om disse to og deres rejse, så mangler der faktisk ikke en masse andre skuespillere. Viggo Mortensen og hesten gør det så godt, at du lever dig fuldstændig ind i deres univers og rejse sammen.

Masser af både positive og negative elementer i filmen Hidalgo

I enhver film er der både positive og negative elementer. Dette er selvfølgelig subjektivt, og kommer an på en masse forskellige ting. Men helt overordnet er der både noget, som vi elsker og ikke elsker i filmen Hidalgo. Vi elsker selve Viggo Mortensen. Hans gengivelse af Frank er sublim – og vi kan ikke tænke på en anden skuespiller, der kunne portrættere Frank så godt, som Viggo gør det. Hans samspil med hesten Hidalgo er klart det, som gør filmen lige det hak bedre, da man ikke kan lade vær med at leve sig ind i det bånd, som de har sammen i filmen. Men som alle andre film er der også nogle mindre positive elementer. For eksempel er der nogle scener i filmen, hvor det halter. Der er flere scener, hvor der er mere fokus på godt/ondt, kærlighed/had, hvor det ikke rigtig passer ind. Selvfølgelig skal der mere til, end blot en film om selve Frank og hans hest. Men vi føler, at Viggo sagtens kunne have båret filmen uden alt det andet, der ofte bliver en lettere form for distrahering.

Konklusion

Alt i alt er det en fornøjelse at sætte sig i sofaen for at se Hidalgo. Der er en fantastisk hovedrolle, som spiller så godt, som det overhovedet kan gøres. Det er en sand oplevelse at følge rejsen igennem racet, som man selv føler, at man bliver en del af. Det kan klart anbefales at se filmen Hidalgo, hvis du ikke allerede har fået set den endnu.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.