22 Jump Street: En rutsjebanetur af latterkramper

22 Jump Street

09/01 02:38En rutsjebanetur af latterkramper
Jeg kan vist godt slå fast, at "22 Jump Street" ikke er stor filmkunst og nok heller ikke er den dybeste film. Den gør hvad en komedie i grunden skal kunne: Den får mig til at grine!

For hold kæft, hvor har jeg sjældent grint så meget af en film, som jeg har med denne her. Om det så var fordi, jeg var i selskab med mine brødre, som også fandt denne film ligeså latterkrampevækkende, som jeg. For hvor har jeg set mange komedier, hvor der var langt mellem grinene, men det var der ikke her. De medvirkende og instruktøren har en virkelig god timing, eftersom de lattervækkende indslag kom i en lind strøm, og det sker sgu sjældent for mig.

Filmen er med sine knap to timer overraskende lang for en film af denne type, og det er nok også derfor, at den i den sidste akt virker til at gå lidt luft af ballonen. Til gengæld rummer filmen et betydeligt lag meta, som også ses i filmens rulletekster, når der serveres en række ideer til potentiel tredje film. Morsomt er det i hvert fald.

Jeg indrømmer gerne, at jeg kan lide en film selvom den måske er fladpandet eller kikset. Dog finder jeg filmen ret intelligent i sit metalag, og filmen er ikke så dum, som nogle måske har fordomme om.

"22 Jump Street" er en film på speed og en rutsjebanetur, hvor jeg havde et helt sug i maven efter at have grinet så meget. Filmen kan absolut anbefales, hvis du trænger til at grine.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.