En frygtelig kvinde: En film om en vatpik!

En frygtelig kvinde

29/01 08:25En film om en vatpik!
Jeg så et interview med instruktøren, der fortalte, at filmen er baseret på egne oplevelser. Akkurat som ham har jeg mødt massere af ”bitchy” kontrollerende kvinder i mit liv. Det af den simple årsag, at kvinder er ”bitchy” og kontrollerende væsner fra naturens side.

Mens jeg så filmen vendte den samme tanke tilbage til mig igen og igen: ”Sikke dog en forbandet vatpik!” Filmen handler slet ikke om en forfærdelig, ”bitchy”, kontrollerende og manipulerende kvinde. Den handler om et stort fjols, en VATPIK!!!

I et parforhold er der altid en, der har den endegyldige magt. Og hvis det ikke er manden, så er det kvinden. Og i de fleste forhold er det kvinden, der har magten, og derfor har jeg aldrig helt kunne forstå alt det der feministiske ”bullshit”, der pågår i vores samfund. Men fred være med det. Mere vil altid have mere. ”Give me, give me give me.”

Så hvis du vil se en forholdsvis kedelig film om, hvordan det er at være en vatpik i dagens Danmark, så er denne film lige noget for dig.. G A B (som i at gabe…) suk!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.