Ditte & Louise: BOYKOT

Ditte & Louise
Film Ditte & Louise
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
BOYKOTFilmbøffen

12/09 19:24BOYKOT
Alle ved, at Dustin Hoffman spillede rollen som skuespiller, der må udgive sig for at være det modsatte køn for at lande en rolle, det skete i Sydney Pollacks mesterværk "Tootsie". Dette er et forsøg på at lave en dansk, plagieret version uden at publikum opdager det, hvorfor denne anmelder har valgt at boykotte "Ditte & Louise".

13/09 20:42Stop dig selv
Kommer du også løbende, når nogen laver en film om en mand på hævntogt? Eller en hovedperson med hukommelsestab? Stop hykleriet, alle kopierer hinanden og Ditte&Louise er bedre end Tootsie. Mesterværk min bare.

14/09 11:42BOYKOT
Ja, hvis en person var på hævntogt under de præcis samme omstændigheder. Hvis der f.eks. udkom en film, hvor Ditte Hansen spillede en lejemorder, der søgte hævn over sin forhenværende chef, så ville jeg også sige, det var plagiat fra "Kill Bill"-serien.

14/09 22:55BOYKOT
Hvorfor er du så forudfattet, at du skriver om en film, du ikke har set? D&L er langt mere relevant i Danmark end end en 36 år amerikansk film. Og sjovere end Tootsie, hvad du forøvrigt ikke kan udtale dig om, eftersom du ikke har set den.

15/09 11:57BOYKOT
Jeg synes personligt at "Tootsie" er virkelig morsom. Det er ikke bare Dustin Hoffman. Han flankeres af nogle spillere med stort komisk tæft som Terri Garr og Bill Murray. Hvis du mener, at Ditte Hansen og Louise Mieritz er sjovere end dem, så må vi nok bare erkende, at vi har forskellig humor.

Bemærk i øvrigt at Louise Mieritz bærer en kjole næsten mage til Tootsies på plakatan...

P.S. jeg har ikke sagt, jeg aldrig vil se filmen, kun at jeg ikke vil anmelde den.

03/10 10:08BOYKOT
Denne Toby Lerone har ikke figureret på Scope.dk hverken før eller efter mit udsagn om at ville boykotte filmen "Ditte og Louise". Jeg kan kun antage, der her er tale om en person med tilknytning til produktionen, der forsøgte at irettesætte mig og dermed undgå at mit boykot spredte sig til andre anmeldere, såkaldt damage control.

Grunden til at jeg den seneste tid ikke har bidraget med anmelderser er blandt andet, at jeg har forsøgt at finde frem til hvem der står bag Toby Lerone. Ditte Hansen selv omtaler konsekvent filmen som "Ditte&Louise" - kunne det være hende? Uanset hvad var det et desperat træk fra deres side.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.