Gaden uden nåde: min streets

Gaden uden nåde
Film Gaden uden nåde
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
min streetsdon
Fødslen Af En Kunstnerpinhead
Super ScorseseForceoffive

23/09-18min streets
Martin Scorseses gennembrudsfilm skinner af liv, karakter og en indsigtsfuld og eksplorerende miljøskildring, og Scorsese formår på fremragende vis oftest at hvile sit værk op af disse fascinationer over plot. Ganske vist bliver Gaden Uden Nåde sine steder lige en smule for løs i kanten, den fascinerende tematik om synd og helvedesstraf kunne også have gennemvædet materialet mere signifikant, og så er spilletiden ydermere en kende for lang. Styrkerne i Scorseses film overstråler dog svaghederne, og Gaden Uden Nåde er rig på fremragende scener, et fortættet, personligt og nu genkendeligt filmsprog fra Scorsese, rå poesi og smukke momenter. Skuespillet er forrygende, hvor Robert De Niro er let at anerkende som den uforudsigelige Johnny Boy, men det er Harvey Keitel der giver filmen sit hjerte som den selvpinende, lidt naive og humanistiske småhustler. Gaden Uden Nåde tilhører ikke helt mine favoritter blandt Scorseses film, men alt under fem stjerner til denne nerverige og energiske film ville være snyd.

27/09-18min streets
Den har trukket støv på min hylde, siden TP Musik Marked tog 25 kroner for den. Det må være slut nu. Tænkte den lidt som en historisk interessant, men vaklende forløber for de større gangsterklassikere, men: Nerverig og energisk og Scorsese – nu er den solgt.

01/10-18min streets
Som i at du har solgt dvd'en?

02/10-18min streets
Nej, siden jeg købte den. Måske en uklar formulering.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.