Vice: Tricky Dick

Vice
Film Vice
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Not So Tricky DickCarcajou
Tricky DickOberst Kurtz

06/02 01:17Tricky Dick
Det kunne man altså.

Lave en spillefilm om Dick - goddamn - Cheney, der var underholdende, og som jeg har lyst til at se igen. Jeg er lidt i chok. Og i benovelse over, hvordan instruktør Adam McKay balancerer modenhed og umodenhed i dette værk ret tæt på perfekt (jeg var færdig af grin, da Cheney i al sin knastørhed foreslår 'hånddukker på vores pikke'-idéen).

Er der unødvendigheder? Jo. Fortæller-stemmen (-og karakteren) virkede eksempelvis ikke, synes jeg. Men det gør Christian Bale. Ordet 'transformation' bliver kastet lidt i grams i skuespilfaget. *Det* her. Det er en transformation. Og ikke kun med tanke på de hypede ekstra kilo. Der ligger også en powerperformance med så meget sans for mikrodetaljen, at en af de mest ukarismatiske, kedelige personer, der nogensinde har figureret på en TV-skærm pludselig - i en 1:1 udgave - bliver interessant at kigge på. Christian Bale er for vild. Og det var McKay heldigvis, lige nøjagtig, ikke.

Anbefales.

07/02 15:33Tricky Dick
Godt påpeget med ukarismatiske Cheney (for det var han godt nok!) og Bales sans for de små detaljer. Ser frem til at fange denne i hjemmebiffen.

07/02 19:41Tricky Dick
Cool. Jeg snupper oftest biopics derhjemme, men lige den her, i al sin uortodokshed, kører faktisk som en drøm i biffen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.