Jason X: Mod det uendelige univers!

Jason X
Film Jason X
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Mod det uendelige univers!Indiana
snoop dogg
What the...?!?!?Jona
Jason: A Space OdysseyThomas Nielsen

19/02 21:59Mod det uendelige univers!
Der var ikke lavet en film om Jason siden den vederstyggelige "Jason Goes to Hell" i 1993. Så da det i det nye årtusinde nærmede sig med produktionen på "Freddy vs Jason", vurderede filmskaberne, at det var nødvendigt med en ny film til at minde filmskaberne om hvem Jason var. Freddy var åbenbart kendt nok?

Så denne gang prøvede de noget helt nyt: Jason i rummet! Det er langt ude. Filmen har faktisk nogle gode, opfindsomme drab og introducerer den teknoopdaterede Über-Jason, ja, dét bliver han kaldt blandt fans. Men ellers er der som så typisk ikke den store historie. Filmmusikken er dårlig. Men filmen er egentlig ok underholdende, så jeg er tæt på en stjerne mere. Derudover har selveste David Cronenberg en cameooptræden i starten af filmen, hvor han får kniven.

20/02 10:12Mod det uendelige univers!
Ej du kunne godt havde skrevet lidt mere om denne perle:-)

20/02 17:00Mod det uendelige univers!
Hahah, ja det kunne sikkert være god underholdning for dig. Men nogle film har man bare mere at sige om end andre. Jeg finder den ikke ligeså skrækkelig som den foregående film.

21/02 19:44Mod det uendelige univers!
Jeg nyder faktisk dine skriverier til disse film (og generelt) og har set frem til den næste i rækken. Håber du forsætter:)

22/02 01:17Mod det uendelige univers!
Jo, mange tak, skal du have Thomas. Det er jeg glad for at høre. Jeg kan godt lide at nedfælde mine tanker om film herinde, og det bliver bare mere sjovt, når andre gider at læse og kommentere. Meningsudveksling og diskussion er jo også spændende. Jeg fortsætter meget gerne. I første omgang med de to sidste film, der findes med Jason.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.