The Predator: En gang hønselort.

The Predator
Film The Predator
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
En gang hønselort.Cult1234
ikke en go filmdon
Pinligt!filmkorn.dk

28/02-19En gang hønselort.
Ja, lad det bare være sagt med det samme: "The Predator" er et komplet unødvendigt og tåbeligt forsøg på en ligegyldig efterfølger til Predator filmene. Filmen er en diffus og irriterende omgang splatter komedie, der hverken trækker på smilebåndende eller underholder. Shane Blacks humoristiske sans er ikke hvad den har været, men alligevel så anstrenger han sig meget på at klemme så meget komedie i som overhovedet muligt - selvom at det egentligt bare belaster filmen yderligere.

CGI er der også nok af og det kan nok ud fra nutidens standarter betragtes som noget af det værste i nyere tid. Der burde være en Razzie kategori for værste speciel effects. Skal man finde noget tilsvarende dårligt, så skal man nok helt tilbage til "Star Wars: The Phantom Menace".

Var Shane Black helt ved hans fulde fem da han skulle skrue denne film sammen.... eller var hans hjerne på afveje? Han var uden tvivl det forkerte valg som instruktør... men manden burde da også vide bedre.

"The Predator" er en forfærdelig film, som klart fortjener titlen som årets værste film.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.