Mesterdetektiven Basil Mus: Drømmecast til ny Basil Mus

Mesterdetektiven Basil Mus

09/08-19Drømmecast til ny Basil Mus
Rygterne svirrer om at et af de næste projekter i rækken af Disney-genfortællinger vil være den fremragende tegnefilm “Mesterdetektiven Basil Mus” fra 1986. Her følger denne anmelders ydmyge forslag til besætningen i vilkårlig rækkefølge.

JOHNNY DEPP
Med Johnny Depp bag roret som Basil Mus ville kimen være lagt til et nyt film- og forretningseventyr a la “Pirates of the Carribean”. Skuespilleren med evnen til at forsvinde ind i enhver rolle ville også gøre det muligt eksempelvis at hente en Tim Burton ind som instruktør, hvilket også ville gøre Danny DeVito til det naturlige valg til rollen som Basil Mus’ tro følgesvend Hotson. Det har ikke været denne anmelder muligt fastslå, om Johnny Depp stadig er tilknyttet “Sherlock Gnomes”-universet, hvilket godt kunne forhindre denne casting.

JUDE LAW
Det står uvist hen om Jude Law stadig har kvaliteten til en bærerende hovedrolle i en blockbuster som denne, men han kunne være det sikre valg for Disney. Basil Mus læner sig meget op af Sherlock Holmes, hvilket måske kan gøre Jude Law til en forvirrende kandidat, da mange vil have svært ved at glemme hans rolle som Watson overfor Robert Downey Juniors Sherlock i deres klassiske filmserie.

MARTIN FREEMAN
En mand, der for så vidt har samme problem som Jude Law, idet han på tv har portrætteret Doktor Watson, men der er et stort skel mellem film og tv, der gør Martin Freeman til det måske mest oplagte valg overhovedet. Vi har før set ham slå en regulær homerun, da alle havde dømt ham ude som Ian Holmes’ arvetager i rollen som Bilbo Baggins, og han kan gøre det igen.

TOM CRUISE
Disney er ofte uforudsigelige, når de giver sig i kast med at genindspille deres klassikere og vælger man at gå efter en mere rå og sexet fortolkning, vil Tom Cruise være det dyre, men helt rette valg. Lige så meget som at folk elsker den klassiske Tom Cruise-genre, kan manden godt komme til at overskygge rollen og mange vil også gerne se ham i en animationsfilm. Det har før givet pote, når han i film som “Tropic Thunder” og “Rock of Ages” har spillet udenfor repetoire.

JACK NICHOLSON
Det er længe siden, vi filmfans har set den legendariske Jack Nicholson i aktion og “Basil Mus” kunne være en interessant måde for ham at vende tilbage til Hollywood. Han har før givet den som detektiv i “Chinatown” og “The Pledge” og bliver dette drømmescenarie til virkelighed, vil det helt klart blive den førnævnte rå Basil Mus, vi kommer til at se.

Hvad med dig, der læser med? Hvem håber du, bliver den næste Basil Mus?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.