Bloodsport - kamp til døden: Fed firser-b-film

Bloodsport - kamp til døden

05/12 19:55Fed firser-b-film
"Bloodsport" er en af Van Dammes mest kendte film og også en af hans bedste.

Vi er afgjort i b-filmenes verden, men filmskaberne lykkes med at gøre deres forholdsvis simple historie interessant og fængende. Filmen hjælpes dog afgjort også på vej af Van Dammes imponerende evner indenfor kampsport. Der er også helt klart kampscenerne, man ser filmen for, og filmen er så forbandet underholdende med flere komiske indslag.

Dog forsøger manuskriptforfatterne også at tilføje noget dramatisk tyngde ved gennem flashbacks at vise, hvordan Frank Dux lærte kampsport som knægt af sin læremester, som blev en ekstra far for ham. Jeg kan godt lide, at dette er med, men det er ikke ligefrem et seriøst drama, vi har med at gøre, selvom filmen er løst baseret på den virkelige Frank Dux. Endelig er skuespillet ikke noget at råbe hurra for, men det er udsædvanligt stift og rædsomt hos skuespilleren, der spiller Dux som dreng.

Filmen er lidt som en pose chips. Tomme kalorier. Men hold kæft, hvor er det underholdende! Det er sådan en film, jeg altid kan sætte på for at blive underholdt. Fire stjerner i underholdningens navn.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.