Knives Out - Var det mord?: Groggy som en bokser

Knives Out - Var det mord?

14/02 09:10Groggy som en bokser
Jeg ved ikke om Rian stadig er groggy efter The Last Jedi (hvem vil ikke være?) men det lykkedes ham at lave en film, hvor der ikke var noget jeg faldt for. Jeg synes den er noget tyndbenet og den såkaldte samfundskritiske vinkel som fik de amerikanske anmeldere til at falde på halen over, forstår jeg ikke. En ‘mystery’ film, der i tredje akt begår synden over dem alle ved at give alle svarene væk og tage unødigt hensyn til publikum. Oscar nomineret for bedste manus. Jeg synes den er tættere på en razzie. Craig var ren karikatur. Har jeg misset noget her?

14/02 23:10Groggy som en bokser
“Har jeg misset noget her?”.

At det vist...skulle...være en.....parodi?

14/02 23:24Groggy som en bokser
Jeg aner ikke hvad den forsøgte at være - for at være ærlig :)

14/02 23:35Groggy som en bokser
Det kan jo indimellem også være en styrke, at det ikke helt kan sættes i bås. Men jeg er helt med på, at det ikke er sådan du mener det:) Måske det er Rian’s trademark? Jeg er i hvert fald stadig i tvivl om han tager pis på mig med TLJ, eller hvorfor den er så aparte?

15/02 00:19Groggy som en bokser
Jeg kunne ellers godt lide Brick og især Looper. En besynderlig fætter. På godt og ondt. Han kedede mig desværre med denne, så hvis folk spørger om den kan anbefales, ved jeg ikke helt hvad jeg skal sige :)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.