Green Book: En Varm Historie

Green Book
Film Green Book
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
En Varm HistorieThomas Nielsen
Driving Mr. ShirleyCarcajou
EN HJERTEVARM REJSEFilmbøffen

25/02 10:11En Varm Historie
Der er allerede sagt mange gode og positive ord, om denne hjertevarme og velmenende film og må sige, at hvert et ord er fortjent.

Der er noget ubetinget vidunderligt og tiltalende i dens fortælling om to mennesker, så fremmede for hinanden, der finder sammen i et unikt venskab.

Filmens pointer er indrømmet ofte ret forudsigelige og den indfanger sine tematikker ret så politisk korrekt (hvis man kan sige det sådan).

Alligevel føles det, at der bag det flotte ydre gemmer sig en masse stof til eftertanke og uanset, så er karaktererne så velskrevne, dialogerne så skarpe og filmens handling så gennemført lækker, at jeg totalt måtte overgive mig.

Viggo Mortensen er forrygende og giver sit livs bedste præstation og det siger ellers en del efterhånden.

Men der skal to til tango og derfor spiller Mahershala Ali fuldt ud op til hans egen enorme karisma og giver med- og modspil i verdensklasse.

Hold da kæft en smuk, rørende og dejlig film!

25/02 11:03En Varm Historie
Jeg er meget enig, men du skal passe på med at kalde den politisk korrekt, den modtog megen kritik for at være det modsatte under Oscar-sæsonen. Det er en skør verden nogen gange, men i det mindste vandt den årets film.

25/02 11:06En Varm Historie
Takker og jeg har netop også derfor helgarderet mig ved at skrive, "(hvis man kan sige det sådan)" :-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.