Isle of Dogs: Same ol’ shit

Isle of Dogs
Film Isle of Dogs
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Same ol’ shit AB

11/03 23:00Same ol’ shit
Det er et overflødighedshorn af store og små detaljer i denne produktion. Men jeg har altid haft et lidt ambivalent forhold til Wes Anderson. Han er stilmæssig så forudsigelig og genkendelig, at jeg sidder med den sære fornemmelse af deja-vu. Af hans nyere film er denne så absolut den værste jeg kan komme på. Jeg må blankt erkende jeg ikke morede mig under filmen og den forekom mig underligt uengagerende. Fik god kritik, men jeg var lettet da rulleteksterne indtraf.

11/03 23:29Same ol’ shit
Rystende uenig. En nærmest komisk overskrift.

12/03 06:57Same ol’ shit
Wuf wuf :)

Jeg mindes du havde den blandt årets film. Den er medgivet hårdt dømt, men baseret på at jeg kæmpede mig igennem den og trak aldrig på smilebåndet, så dumpede den altså prøven hos mig.

12/03 08:40Same ol’ shit
Prøven:) Kunne du lide fantastic mister fox?

12/03 11:05Same ol’ shit
Jo, den er jeg vild med. Men ellers føler jeg han laver den samme film igen og igen.

12/03 11:15Same ol’ shit
Den var jeg også ret vild med. Men ellers har jeg det ret ambivalent med hans film.

12/03 23:03Same ol’ shit
Samme animationsteknik, to meget anderledes film. Begge film er så rige jo. Men ja, elskede "Isle of Dogs", og synes også, den er bedre end "Fantastic Mr. Fox". Glæder mig til næste gang, han leger med hobbysaksen. Wes Anderson er født til stop-motion.

13/03 03:49Same ol’ shit
Jeg burde se at få den tjekket ud. Jeg synes nok bare, som Adis er lidt inde på, at det kan føles som det er meget samme aparte karakterer der serveres i mange af mandens film. Nogle gange fungerer det, andre ikke. Generelt har han dog ikke lavet en eneste film der virkelig rammer mig og som jeg tænker jeg gerne har stående i samlingen. Fox er så tæt på at være netop en undtagelse.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.