OBS: FILM TIL CORONA-TIDEN

12/03 14:25OBS: FILM TIL CORONA-TIDEN
Mange mennesker har ikke længere store dvd-samlinger og er afhængige af stream-tjenester som Netflix. Der er da også mange gode film på Netflix, men her kommer nogen af deres mere glemte værker, som bestemt også er værd at se, når man efterhånden er kommet igennem alle de store titler.

CHARLIE WILSONS WAR
Tom Hanks er ramt af corona-virussen og selvom han nok skal klare den er denne Mike Nichols-film altid et gensyn værd. Den omhandler nogen virkelige hændelser omkring USA's krigsdeltagelse og instruktøren der tidligere har lavet "Præsidentvalget" giver her endnu et blik ind i landets politiske system. Desuden er det en sand stjerneparade med Julia Roberts, Philip Seymour Hoffman og Amy Blunt på rollelisten.

SILVERADO
Denne klassiker er gået lidt i glemmebogen men den holder hele vejen. Det er en klassisk western med kampen mellem de gode og de onde og med nogen store karakterskuespillere (Kline, Glover, Costner) i alle de store roller, som tydeligvis har det sjovt med at boltre sig i det vild vestens univers.

BODY OF LIES
En Ridley Scot film med to af de helt store i hovedrollerne: DiCaprio og Russell Crowe! Det er en betændt politisk thriller der både sætter fokus på etiske og moralske spørgsmål i krig samt teknologien.

THE IRISHMAN - I SAMTALE
Hvis du ikke har set "The Irishman" så gør det! Men for alle der gerne vil dykke dybere ned i Scorseses verden er dette et must-see, da han sammen med sine tre muser Pacino, De Niro og Pesci har sat sig om et bord for at diskutere den forrygende film. Dette er ikke en film som sådan, men skal ses som et supplement.

SJAKALEN
En hårdkogt actionfilm fra 1997 med det lidt umage par Richard Gere og Bruce Willis i en katten efter musen-leg som henholdsvis en IRA-soldat og en bindegal forklædningsmester på lejemorder-mission. Selveste Sidney Poitier medvirker også.

STEPMOM
En ægte tåreperser om gnidningerne i en skilsmissefamilie, da faren (Ed Harris) har fundet en ny og endda meget ung og smuk kone i Julie Roberts, hvilket den aldrende mor Susan Sarandon har svært ved at forholde sig til. Hvad der videre sker skal ikke afsløres her, men det er en meget rørende film og skuespilet er i top.

THE SCORE
Alt for få kender denne morsomme kupfilm af Frank Oz (Yoda). Og det er selvom den har en dybt imponerende trekløver i form af Edward Norton, Robert DeNiro og Marleon Brando - Tre generationer repræsenteret af en af hver deres bedste, der kombineret med Oz' store sans for timing resulterer i en fest af en film. Helt til sidste minut vil man sidde og forsøge at gætte næste skridt forgæves.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.