Regression: Lovende men forfejlet

Regression
Film Regression
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Lovende men forfejletTrue Ogre

28/03 03:15Lovende men forfejlet
Langt henad vejen en ret creepy thriller, der rammer mange rigtige tangenter og får bygget en stemning op, der nærmer sig det horror-agtige. Enkelte scener er faktisk hårrejsende.

Men desværre tabes det meste af filmen på gulvet i de sidste 20 minutter, hvor den disker op med en særdeles utilfredsstillende konklusion, som ændrer hele filmens fundament. Jeg kan slet ikke se, hvordan nogen skal kunne købe den slutning, i hvert fald ikke når man tager filmens øvrige handlingsforløb i betragtning. Det var virkelig ærgerligt, for der var ellers optræk til noget godt her.

Der er ikke så meget på kontoen på karaktersiden, hvor den fremstår ret udvendig. Det er en plotdrevet film, hvorfor det er særligt ærgerligt, at den kører af sporet til slut. Skuespillerpræstationerne var også lidt svingende, eksempelvis synes jeg ikke, at David Dencik virkede helt overbevisende.

Men en umiddelbart virkningsfuld film, som desværre spænder ben for sig selv til sidst. Alejandro Amenábar havde meget bedre styr på The Others tilbage i 2001.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.