Blodbrødre: dead ringers

Blodbrødre
Film Blodbrødre
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
De evige treRasmusFL
dead ringersdon
Dobbelt Ironsfilmtossen
To er en for mangeAnonym

29/03 16:52dead ringers
Blodbrødre er sammen med Fluen de eneste to film fra David Cronenbergs hænder, som jeg har reageret emotionelt på, og de to står derfor også som klart det bedste for mit vedkommende fra manden. Og emotionel jeg i den grad bliver af denne dybt rørende og desto lige sørgelige fortælling om et kirurgtvillingepar, der har svært ved at give slip på hinanden. Den enorme og overrumplende kraft, som Blodbrødre besidder, skyldes ikke mindst en mageløs dobbeltpræstation fra Jeremy Irons, hvis skuespil her faktisk er noget af det vildeste, jeg nogensinde har set. Cronenbergs historieudfoldelse, der dirrer af uforudsigelighed og en understrøm af varme overfor (eller i hvert fald interesse i og respekt for) sine karakterer, skal dog også have kæmpe ros. Den uforglemmelige slutning er både uundgåelig og dybt tragisk i selvsamme og er med til at cementere Blodbrødre som absolut fantastisk film.

29/03 17:17dead ringers
Tror efterhånden Cronenberg er blandt favoritterne. Han er aldrig uinteressant. Omend en del år siden han sidst lavede noget godt.

Tror Dead Ringers pt måske også er favoritten. Det svinger dog mellem den, Videodrome, Fly og History of Violence. Den sidstnævnte har jeg set flest gange. Den rammer bare pletskud.

29/03 18:28dead ringers
Det er lidt sjovt med A History of Violence for mit vedkommende. Filmen fik gode anmeldelser i din tid, men jeg har set den mindst to gange i tv, og jeg synes ikke det er en god film. Handlingen har i hvert fald aldrig fanget an.

29/03 20:10dead ringers
Pudsigt. Dette er netop filmen, jeg lige nu går og wrestler med til et allerede overfyldt podie anno 1988. Det er den bedst iscenesatte "dobbeltrolle", jeg har set, tror jeg.

29/03 20:14dead ringers
Ja et godt år 1988. Selv uden Die Hard.

30/03 11:02dead ringers
Denne film har med ét møvet sig forbi alt og alle og er strøget til tops på min akutte must-see-liste. Fed anmeldelse

30/03 15:52dead ringers
Jeg har også haft øje på "Dead Ringers" i en tid. Præmissen fangede i hvert fald min opmærksomhed og dons anmeldelse har da kun gjort interessen større.

30/03 16:17dead ringers
Jeg har set ret mange af Cronenbergs film og været ret glade for de fleste. Desværre må jeg med skam indrømme, at jeg aldrig har set denne:-/

31/03 09:21dead ringers
Jeg håber i får den tjekket ud, jer der ikke har set den endnu :-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.