John Wick 3: Parabellum: For Meget Løst Krudt

John Wick 3: Parabellum

02/04 22:17For Meget Løst Krudt
Jeg kunne ret godt lide den første film, hvor Keanu Reeves gav den som skydegal actionhelt. Det var en vellykket og yderst underholdende omgang ramasjang.

Anden film forsøgte og med succes at udbygge forrige films univers og var måske lige en tand bedre, selv om den første indrømmet står stærkere i min hukommelse.

Tredje film forsætter for forrige slap, men efter at gribe fint fat i en som tilskuer til at begynde med, så begynder der at komme en følelse af, at det her handler stort set ikke om noget og de mange velsmurte actionscener, begynder desuden at køre i tomgang.

Så efter to gode film, så føles magasinet tomt for krudt.

03/04 05:27For Meget Løst Krudt
Jeg brød mig heller ikke synderligt om den første film i serien, som også er den eneste jeg har set. Den var lidt lunken, nok mest af alt, fordi jeg syntes historien var så spinkel.

03/04 09:21For Meget Løst Krudt
Som underholdning i nuet, har de to første som skrevet været fine for mig. Særligt mindeværdige er de måske ikke. Men kunne du ikke lide den første, tror jeg denne vil kede dig? Altså den har da nogle voldsomt imponerende stunts. Men når historien kører i tomgang og persongalleriet ikke siger en det store, så kan selv det bedste action ikke helt redde en film synes jeg.

03/04 14:22For Meget Løst Krudt
Jeg kedede mig også slemt ved den 3 film - der var alt for mange gentagelser og slutningen havde noget Crank over sig, ikke på den gode måde.

03/04 14:26For Meget Løst Krudt
Efter en ok start, kedede jeg mig også. Fik slettet et par sætninger i min anmeldelse, aner ikke hvordan det er sket, men som jeg så nævner til Indiana, så synes jeg heller ikke persongalleriet rykker ret meget.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.